Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins ärliga ord om Pernillas nyfunna kärlek

08 jun, 2021, 09:05 
AvIndra Nordemar
Christina Schollin är lycklig för att hennes dotter Pernilla Wahlgren hittat Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren är kär, och ingen är gladare än Christina Schollin – förutom Pernilla och Christian Bauer då. Men vad tycker Christina egentligen om sin nya svärson? Här är svaret.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Sedan Pernilla Wahlgren gick ut med att hon hittat kärleken igen har hon blivit överöst med kärlek, både från svenska folket och nära och kära.

Både Pernilla och den nya kärleken, Christian Bauer, har bekräftat relationen och de verkar nu vara ett stabilt par. På sociala medier har de uttryckt sin kärlek för varandra ett flertal gånger.

”Kan inte hålla tillbaka mig längre. Du ger mig pirr och glädjetårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull, ja du är helt helt underbar. Det här är så äkta och jag är fylld av total kärlek till dig", har Christian skrivit på sin Instagram.

Samtidigt skriver även Pernilla att hon har "tusen fjärilar i magen".

Och ingen är gladare är mamma Christina Schollin.

Christinas glädje äv Pernillas kärlekslycka

Christina Schollin har länge väntat på att hennes dotter ska hitta en man igen, även fast Pernilla tidigare varit tydlig med att hon hade stängt de dörrarna. Därför är hon nu överlycklig för Pernillas skull.

Annons

– Det är helt underbart, det här är så lyckligt på så många olika plan. Att hon äntligen vågar. Hon har ju uttryckt sig på ett sätt som gör att man förstår hur stort och vackert och fantastiskt det är att hon har släppt in en ny man i sitt liv. Det är henne så väl unt, hon är ju stormande kär, säger Christina till Aftonbladet.

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren på Christinas 80-årsfirande.

Christian godkänd av mamma Christina

Hon har själv träffat Christian, och hon menar att den ny svärsonen får mer än godkänt.

– Christian är två år äldre och en mogen man som vet vad han vill ha ut av livet. Pernilla är en mogen kvinna som vet vad hon vill ha ut av livet och att dessa två har mötts är bara så otroligt positivt.

Annons

Christina trivs även med tanken på att Christian inte är särkilt insatt i Pernillas kändisskap.

– Han har inte ens sett ”Wahlgrens värld”. Det är det som är så härligt, han har lärt känna Pernilla som den underbara tjej som hon är och han blir inte imponerad av att hon är känd. Sedan verkar han helt och hållet bekväm med att vara öppen med sin kärlek till henne. Men de höll det för sig själva länge, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi går omkring i ett lyckorus här!

Foto: TT / Instagram

Annons