Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens stora oro efter pojkvännens gest: "Jag fick vrålpanik"

31 maj, 2021, 14:00 
Pernilla Wahlgren blev chockad och panikslag efter pojkvännen Christian Bauers tilltag.
Annons
5 frågor & svar om Pernilla WahlgrenBrand logo
5 frågor & svar om Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer vågade till slut vara öppna med sin kärlek. Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

Pernilla Wahlgren om sin pojkvän Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren har hittat kärleken igen!

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

I podcasten "Wahlgren och Wistam" berättar Pernilla mer om relationen – och om hur störtkär hon har blivit! Hon tycker att man ska få prata öppet om saken, även om förhållandet är färskt.

Annons

– Vad är det för regler man ska följa? Ska det ha gått X antal månader innan man får säga att man kär, när får säga att man älskar dem? När får man våga hoppas? Eller så kan man tänka: vi kör. Det har varit en lång transportsträcka för oss ju, säger hon i podcasten.

"Jag fick vrålpanik"

Men Pernilla ville skynda långsamt till en början. Christian var mer på från början, vilket ledde till en dråplig scen när han gick fram och skulle pussa Pernilla i nacken.

– Jag fick vrålpanik och började skratta och fnittra, säger Pernilla.

– Det känns så orimligt idag. Att det inte var kärlek vid första ögonkastet. Nu när jag tittar på honom tänker jag: var har du varit i hela mitt liv? Hur kan jag ha varit på dejt med dig och inte kastat mig om dig och kysst dig och aldrig släppt dig? Det fick ta ett tag.

Nu råder det dock ingen tvekan om att kärleken är där.

– Jag har aldrig, aldrig, aldrig känt något sånt här starkt och det säger vi båda två. Det är så starkt så att vi gråter hela tiden, säger Pernilla senare i podden.

Annons