Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bathina Philipson utsatt för stöld – tjuvarna lämnade mystiska objekt i bilen

12 aug, 2023, 19:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Bathina Philipson
Bathina och Aje skilde sig 2022. Foto: TT Instagram

Bathina Philipson har varit med om en stöld!

Annons

Bathina Philipsson är en känd TV-personlighet och poddare. Hon driver podden "Bathina – en podcast" där hon intervjuar olika kändisar med invandrarbakgrund.

Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässaBrand logo
Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässa

Skilsmässan med Aje Philipson

Hon har även haft en koppling till det svenska kungahuset då hon under 18 år var gift med kungens nära vän Aje Philipsson och paret fick tre barn tillsammans. Men under 2022 valde paret att ansöka om skilsmässa.

Efter skilsmässan har Bathina delat med sig om att det har varit fullt upp med både jobb och familj och att det är där hennes prioriteringar ligger.

– Som jag har gjort de senaste åren: fokuserat på mina barn, mitt liv och så där. Jag orkar inte tänka på någonting annat, jag kör bara på. Livet snurrar på, det händer inte så mycket mer, berättade Bathina för Expressen tidigare i år.

Annons

Nu har Bathina delat med sig av en annan speciell händelse i livet, en obehaglig sådan. Hon har nämligen varit med om ett inbrott.

Inbrottet

I ett inlägg på Instagram skriver hon om händelsen.

"Jag gick ner till min bil för ngn timme sedan och ser en påse kanel gifflar och ngt skumt svart band på passagerarsätet. Jag blir förvånad och börjar gå igenom bilen där jag ganska snart upptäcker att jag fått inbrott och allt i bagage utrymmet har blivit stulet.", skriver hon i inlägget.

Hon fortsätter att berätta att det var dumt av henne att låta saker ligga kvar i bilen men att det inte finns något att göra i nuläget. Men när hon upptäckte inbrottet ringde hon till polisen, men det tog längre tid än vad hon hade trott.

"Ringer 112 och blir kopplad till polisen, och efter 45 min i kö får jag fortfarande inte prata med ngn. Jag försöker tänka att de har fullt upp med annan skit men är ändå irriterad över att jag inte får ngn hjälp. Jag tänker såklart att det hade varit bra med kameror med tanke på att ingen längre känner sig trygg . Integritetskränkande tycker vissa, men vänta lite det är väl ändå jag som offer som har blivit kränkt."

Hon avslutar med att berätta att hon tyckte hela händelsen varit väldigt obehaglig. Vi hoppas att allt löser sig för Bathina.

Annons