Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bekräftat! Slut mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht – egna orden i direktsändning

19 jun, 2021, 15:09 

Efter alla rykten – förhållandet är officiellt över.

Annons
Här är ALLA tävlande kändisar i Let’s dance 2021!Brand logo
Här är ALLA tävlande kändisar i Let’s dance 2021!

Det har varit en dramatisk vår för paret Peg Parnevik/Filip Lamprecht, hela tiden under hans medverkan i Let's Dance florerade det rykten om att paret hade eller skulle göra slut.

Nu har Filip själv bekräftat uppbrottet när han gästade P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow, något Aftonbladet var först med att återge. Programledaren Ison Glasgow ställer en fråga där han refererar till Peg som hans ex.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra?, säger han i programmet.

Filip rättar honom inte utan svarar ärligt på frågan.

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så, svarar då Filip Lamprecht.

Filip Lamprecht gjorde stor succé i årets säsong av Let's Dance och tog sig ända till final tillsammans med dansaren Linn Hegdal, där paret vann över artisten Anis Don Demina och dansaren Katja Luján Engalholm.'

Annons