Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin Ingrosso och exet Linnea Widmark tillsammans igen – bilderna visar!

25 aug, 2023, 17:00 
Felicia Plåt
Benjamin och Linnea
Benjamin och Linnea var tillsammans i 6 år. Foto: TT

Benjamin och exet Linnea syntes på samma event!

Annons

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges största artister och har flera hits som gått in på topplistorna. Många handlar om kärlek, speciellt heartbreak, och mycket inspiration har han tagit från förhållandet med sin ex-flickvän Linnea Widmark.

Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gataBrand logo
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata

Gjorde slut efter 6 år tillsammans

Paret träffades i tonåren och var tillsamman i sex år. Linnea var även med i några avsnitt av reality-programmet Wahlgrens Värld, tillsammans med Benjamin och hans familj. Men efter flera år tillsammans valde paret att gå skilda vägar.

Linnea flyttade till Costa Rica för att surfa och träffade snart en ny kärlek, som hon idag inte länge är tillsammans med. Allt medan Benjamin skrev låtar och satsade på karriären.

Ville se en framtid tillsammans

Anledningen till att Linnea gjorde slut med Benjamin var att hon hade tappat känslorna, vilket hon berättade i en intervju med en spansktalande journalist, skriver tidningen Hänt.

Annons

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, sa hon då.

Linnea berättar även att hon var öppen för att de kunde hitta tillbaka till varandra i framtiden, men Benjamin höll inte med.

– Men han menade att det var nu eller aldrig. Det fick mig att dra mig tillbaka och välja tryggheten. Så jag väntade och väntade och sen gjorde jag inte det längre.

Benjamin har öppnat upp om förhållandet och hjärtesorgen i programmet "Så mycket bättre".

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, sa Benjamin i programmet.

Benjamin
Benjamin på Amazon Primes event.

Närvarade vi samma event

Senast vi såg dem tillsammans var under Melodifestivalen 2018 då Linnea stöttade Benjamin. Men sedan dess har vi inte sett dem tillsammans, förens nu!

Linnea
Linnea på eventet.

Det var på Amazon Primes sommarfest som både Benjamin och Linnea syntes till. Däremot inte tillsammans och de undvek att prata med medierna skriver tidningen Hänt som var på plats.

Men på bilder från en Instagrm-story kan man se att de båda var på festen på varsitt håll och såg ut att njuta till fullo.

Annons