Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren om problemen i relationen med Christina Schollin: ”Massa strul och fel”

25 aug, 2023, 13:30 

Pernilla Wahlgren och Christina Schollin delar nu med sig av lyckobeskedet!

Annons

Christina Schollin hade kunnat avsluta fjolåret på ett bättre sätt. När hon befann sig i sitt älskade Nerja, trillade hon i trappan och skadade sig så pass allvarligt att hon fick flyga hem akut till Sverige.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Röntgenbilder visade att hon drabbats av tre frakturer i ankeln. Det innebar även att hon under en längre tid behövde sitta i rullstol, samtidigt som hon tvingades till operation och rehabilitering.

– Det är nästintill outhärdliga smärtor sedan fem dagar tillbaka. Jag äter smärtstillande, vilket jag inte är van vid. Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga va den situationen. Det är det jag håller på med nu, sa Christina Schollin till Svensk Damtidning i samband med olyckan.

Annons

Christina Schollins stora problem

Skadan skulle visa sig orsaka problem i vardagen. Dottern Pernilla Wahlgrens nya hus ute på Lidingö var precis klart och familjen såg fram emot första julen tillsammans i det nya huset.

Men huset är byggt på en höjd och för att ta sig till dörren måste man bemästra 48 trappsteg. Christina Schollin, som strax innan halkat i en spansk trappa, såg flera utmaningar med Pernillas nya hus.

– Det är ett problem. Det är jättemycket trappor.

Annons

Vändningen med Pernilla Wahlgren

För att underlätta för Christina var tanken att man skulle installera en hiss. Dessvärre drog det ut på tiden och det är först nu som Pernilla fått hissen klar, berättar hon på Instagram.

”Så här lyckliga blev både jag och Christina Schollin när trapphissen efter massa strul och fel, för FÖRSTA GÅNGEN fungerade när mamma väl var här och behövde den!!!”.

”Nu kan hon få hjälp både upp och ner för långa trappan, när hon kommer hem till oss!Ren och skär lycka!!”, skriver en lycklig Pernilla.

Foto: TT/Instagram

Annons