Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Christina Schollins bakslag med Pernilla – bara dagar innan jul: ”Problem”

Christina Schollins bakslag med Pernilla – bara dagar innan jul: ”Problem”

Christina Schollin berättar för Svensk Dam om stora problemet inför julfirandet i dottern Pernilla Wahlgrens nya hus.

Christina Schollin njöt av det härliga vädret i Nerja, Spanien, med maken Hans när olyckan var framme. Som så många gånger förr skulle hon ta sig nedför hemmets marmortrappa, men halkade och bröt foten.

Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!
0:53

Efter reklamen: Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

(0:53)

Slå på ljud

I en halvtimme låg hon och vred sig i plågor, innan hon blev upphämtad av en ambulans och förd akut till sjukhus. Dagen efter fick hon veta att hon var tvungen att flyga hem direkt till Sverige för att genomgå en operation.

– Det är nästintill outhärdliga smärtor sedan fem dagar tillbaka. Jag äter smärtstillande, vilket jag inte är van vid. Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga av situationen. Det är det jag håller på med nu, berättade Christina för Svensk Dam efter händelsen.

Christina Schollin måste forslas hem till Pernilla

I en veckas tid låg hon inlagd på Södersjukhuset i Stockholm. Foten hade brutits på tre ställen, och Christina fick operera in åtta skruvar och en platta. Nu har hon förflyttats till Saltsjöbadens rehab för återhämtning och träning.

Det är fortfarande svåra smärtor, men förhoppningsvis ska de avta och jag har ett träningsprogram med en sjukgymnast. Jag jobbar på, säger Christina Schollin till Svensk Dam och berättar att hon blir kvar på rehab till den 24 december.

– Jag kommer bli kvar där till på julafton, sen forslas jag hem till Pernilla.

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren

Christina Schollin säger att hon kommer forslas hem till dottern Pernilla Wahlgren och fira jul.

Charles Hammarsten/TT

Pernilla Wahlgren lämnar helt – beslutet efter tiden ifrån Christian Bauer: ”Tårögt farväl”

Christinas oro inför julfirandet: ”Ett problem”

Ja, ingen skada i världen verkar kunna stoppa Christina Schollins julfirande. För första gången kommer de fira i Pernillas Wahlgrens nya lyxhus, som precis blivit inflyttningsklart.

– Det blir ett firande med alla barn och barnbarn som bor i Stockholmsområdet. Vår äldsta son (Peter Wahlgren reds anm.) bor uppe i Dalarna, men annars blir det med alla.

Samtidigt kantas Christinas julfirande av stora problem. Eftersom hon sitter i rullstol blir det svårt att ta sig till Pernillas hus, som är byggt på en höjd och kräver 48 trappsteg att bemästra.

Christina säger att hon kommer få hjälp av Saltsjöbadens rehab för att transporteras till julfirandet, men hur det ska gå till är ännu inte klart och att installera en hiss drar ut på tiden.

– Det är ett problem. Det är jättemycket trappor.

Foto: TT/Instagram