Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin Ingrosso öppnar upp om uppväxten hos Pernilla Wahlgren “Hade ingenting att säga till om”

12 okt, 2022, 07:30 
Benjamin ingrosso öppnar upp om uppväxten hos Pernilla “Hade inget att säga till om”
Foto: TT

Benjamin kastades in i en vardag som kretsade kring TV-inspelning - i sitt barndomshem...

Annons
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”

Pernilla Wahlgren, 54, satte för sju år sedan igång ett TV–projekt som troligtvis skulle förändras hennes och familjens liv för alltid. Wahlgrens värld började ta fart och programmet följde mamma Pernilla och dotter Bianca Ingrossos vardag som bloggare.

Bianca Ingrosso, 27, valde att medverka frekvent i realityserien som kom att bli mycket framgångsrik. Pernillas söner har blivit mindre exponerade i programmet.

En av sönerna som stundtals försökt smita ifrån kamerorna och medverka lite mindre är Benjamin Ingrosso, 25 år. Han var bara tonåring när hela apparaten satte igång. Något som kunde vara kämpigt ibland, visar det sig...

Assia Dahir är ny programledare för SVT Edit´s "Kvartsamtalet". Programledaren frågar ut Benjamin Ingrosso i ett nytt avsnitt.

Annons

Kunde inte göra något åt det – behövde gilla läget

Assia noterar att artisten blev duktig att undvika kamerorna i hemmet under inspelningsdagarna i tonåren. Hon frågar hur det var att hantera familjens karriärsval.

– Då var man 15, 16 eller nej...14. Det är en ålder då ingen vill vara med i ett realityprogram. Då ville inte jag synas på TV i kalsonger och leka runt med mamma och min syster.

Han fortsätter förklara hur vardagen som tonåring var:

–Därav när jag väl syntes där, ville jag inte vara med. Jag var inte den glada trevliga Benjamin som jag annars var. Jag var den killen som smet undan eller var otrevlig.

Han tillägger däremot att han bodde under sitt mammas tak och att han därmed fick räkna med inspelningen i hemmet.

– Jag bodde under min morsas tak, jag hade ingenting att säga till om. Det var bara att gilla läget liksom, avslutar Ingrosso.

Foto: TT

Annons