Benjamin Ingrossos kryptiska svar om kärlekslivet – efter bilderna ihop: "Förstår inte"

23 aug, 2022, 07:00 
AvIbraheem Alsalman
Är norska influencern Ingrossos nya flickvän?

Alla undrar om norska influencern är Benjamin Ingrossos flickvän!

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Benjamin Ingrosso, 24, har snabbt klättrat i karriären och till och med fått ett eget program i TV4 i form av "Benjamins" där han gästas av superkända artister och profiler. Tillsammans äter och dricker de gott. Även om det allt för ofta blir det italienskt på matbordet.

Ingrosso har haft en fartfylld sommar där han bland annat uppträdde på musikfestivalen Lollapaloza i Stockholm i början av juli. 24-åringen har efter det åkt på en välbehövlig semester till Marbella tillsammans med familjen. Alla bodde på Pernilla Wahlgrens lyxhus nära havet. Av allt döma såg de ut att ha det riktigt trevligt med god mat och soliga dagar!

Och det var just under den semestern som många uppmärksammade en ny person i sällskapet - nämligen kända norska influencern Frøya Sofie Winther, 29.

Annons

Spekulationerna och rykten lät inte vänta på sig. Många menade att norskan är Benjamin Ingrossos flickvän. Systern Bianca Ingrosso lade upp ett par bilder där de sitter i en båt och det såg riktigt härligt ut. Samtidigt njöt de av ett par riktigt fina restaurangbesök.'

Benjamin Ingrossos kryptiska svar om hemliga kärleken

Benjamin Ingrosso har tidigare fått flera frågor om sitt kärleksliv men valt att inte svara med hänvisning till att det är privat.

Men nu bryter han tystnaden – i alla fall under en intervju med norska God Kveld i samband Findings Festivalen. Han bekräftar att de har semestrat ihop.

– Det är kul! Vi var på semester så det är härligt!, säger han innan han tillägger:

– Det är mitt liv, mitt privatliv liksom.

Reportern gav sig och pressade Ingrosso lite. Vilket fick artisten att hitta på ett roligt - och kreativt - svar.

– Nu förstår jag inte norska tyvärr.

Vi kan mycket väl få en bekräftelse om att de två faktiskt är ett par, men än så länge är ingeting officiellt.

Foto: TT/Instagram.

Annons