Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens okända avslöjande om huset – smarta lösningen på Marbella

05 aug, 2022, 16:00 
AvSimon Holm Stålhand

Det var smart!

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren lever ett liv i lyx och flärd, och vindarna tycks allt som oftast blåsa åt hennes håll. Än ljuvligare blev det när hon hittade kärleken i sin Christian Bauer, och de två turturduvorna trivs i varandras sällskap.

Inte sällan gör de det i den nya lyxvillan på Marbella – men nu har det satts käppar i hjulen.

Pernilla och Christian kanske såg framemot en lång, solig och avslappnande semester i sin älskade villa belägen på varmare breddgrader. Den nyinköpta villan, som Pernilla döpt till "Casa Pina", efter hennes favoritfrukt ananas, är ett riktigt imponerande köp.

Hon är ofta där, och vem kan klandra henne, när hon har ett helt privat semesterparadis! Men den som har får också dela med sig, och det har hon fått smaka på nu...

I podden Wahlgren och Wistam berättar hon att Casa Pina fått gäster, i form av sonen och artisten Benjamin Ingrosso och hans vänner. Den stillsamma kärleksresan skulle snart inte bli sig lik...

Annons

– Det här huset, som jag bor i och som vi pratade om förra veckan, det var ju så lugnt och skönt, och det var bara jag och Christian. Det förbyttes ju då till något helt annat när det vällde in tolv ungdomar, berättar Pernilla.

Pernillas beslut om andra huset

Pernilla Wahlgren äger ju också ett annat hus. Pernilla Wahlgren köpte sitt första hus på Marbella, “Casa Rosa”, för lite över fyra år sedan. Men när de nu uppgraderat sig så står Casa Rosa tomt.

Nu har Pernilla Wahlgren avslöjat vad som hänt med det huset. I kommentarsfältet kom en fråga om Casa Rosa. Pernilla Wahlgren svarade på kommentaren och berättade det tidigare okända beslutet.

"Har det uthyrt", skrev hon kort och gott.

Annons