Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Benjamin Ingrossos miss i Nyhetsmorgon – programledarna vet inte vad de ska säga!

29 aug, 2023, 16:30 
Felicia Plåt
Benjamin Ingrosso
Benjamin gästade Nyhetsmorgon. Foto: TT/TV4

Benjamin Ingrosso tog hem två Kristaller på Kristallengalan.

Annons

Varje morgon är det många svenskar som njuter av TV4:s nyhetsprogram Nyhetsmorgon. Här får vi de senaste nyheterna och intervjuer med experter och andra gäster. Allt i ledning av bland annat Steffo Törnqvist och Jenny Strömstedt som är två av de rullande programledarna.

Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!Brand logo
Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!

Kristallengalan 2023

Under gårdagen var det dags för det årliga TV-priset "Kristallengalan 2023". Hela Sveriges TV-elit var på plats för att ta emot pris eller heja på sina kollegor och vänner.

Annons

Det delades ut pris i kategorier som "Årets program", "Årets Nyhets och aktualitetsprogram" och "Årets manliga/kvinnliga programledare". Några av de stora vinnarna under galan var bland annat Evin Ahmad och Bianca Ingrosso. Men det var en annan Ingrosso som tog hem hela två priser, nämligen Benjamin Ingrosso.

Benjamin fick priset för "Årets TV-personlighet" och "Årets livsstilsprogram". Detta var någonting som Nyhetsmorgon ville gratta honom för under morgonen, men det gick inte riktigt som de hade trott.

Benjamins inslag i Nyhetsmorgon

Det var programledarna Sofia Geite och Anders Pihlblad som hade Benjamin på länk men problemet var att ljudet inte fungerade.

– Benjamin är med oss, men vi har lite ljudproblem, vi ser honom iallafall, säger Anders.

Nyhetsmorgon
Ljudet fungerade inte när Benjamin skulle intervjuas i Nyhetsmorgon. Foto: TV4

– Ja vi ser att du ser nöjd ut, det är speciellt att prata bara från ena hållet, säger Sofia och skrattar.

Annons

Sedan fortsätter intervju utan att Benjamin säger ett enda ord. Han försöker att mima sina enkla svar tydligt till kameran för att programledarna ska förstå honom.

Anders frågar även om det kommer komma en ny säsong av Benjamins efter gårdagens vinster, men Benjamin visar svaret tydligt genom att skaka på huvudet och plötsligt kommer det lite otydligt ljud från Benjamins video.

– Nä, tredje gången gillt, säger artisten.

Annons