Benjamin Ingrossos ord om Pernillas beteende – reagerar direkt efter nya bilden

16 jan, 2023, 09:30 

Benjamin Ingrosso har lagt märke till en detalj.

Annons

Pernilla Wahlgren tycks ständigt vara i ropet. Är det inte häng med familjen, är det galna upptåg ute på vägarna med diverse shower, tillställningar och nytt husbygge.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Dessutom har hon nyligen gått och förlovat sig med sin stora kärlek, Christian Bauer. Frieriet ägde rum i samband med familjens skidresa i sälen och Pernilla var märkbart tagen när hon inspekterade den nya förlovningsringen.

– Jag är förlovad, det är helt sjukt! Vänta, vänta, är jag förlovad? Herregud, ska jag gifta mig? Ska vi gifta oss!? sa hon och pussade och kramade om sin nyblivna fästman.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är nyförlovade
Pernilla Wahlgren är nyförlovad! Här står hon med fästmannen Christian Bauer.

Pernilla stora lycka med Christian Bauer

Ja, den senaste tiden har Pernilla verkligen haft mycket att glädjas åt! Förutom den stora förlovningen har hon och Christian Bauer även blivit sambos.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

I slutet av december kunde hon och Christian äntligen flytta in i det stora lyxhuset på Lidingö. Det var även här hon fick fira sin 55-årsdag och tillbringa högtiden julafton.

”Målbilden var att huset skulle hinna bli klart, så att jag fick fira min födelsedag och Julafton här med med min familj!I morse blev jag väckt med sång och tårta på sängen av mina älskade barn och pojkvän”, skrev en lycklig Pernilla på Instagram.

Benjamin Ingrossos ord

Men nu verkar det som att den rofyllda ledigheten tagit slut. Pernilla Wahlgren brukar som bekant ha ett fullspäckat schema och den folkkära artisten tycks inte göra annat än arbeta.

Snart är hon aktuell med föreställningen Peter Pan går åt helvete. Vid sidan om är hon också mitt uppe i inspelningarna av TV4-programmet Masked Singer, som hon gör tillsammans med David Hellenius, Felix Herngren, Nour El-Refai och Måns Zelmerlöw.

Att den alltid så hektiska vardagen tagit över är något som även sonen Benjamin Ingrosso noterat. När Pernilla berättar om Masked Singer på Instagram, kommenterar han:

”Juste, Du gör ju de också…”.

Benjamin Ingrosso om Pernilla Wahlgrens medverkan i Masked Singer i TV4
Benjamin Ingrosso har noterat att Pernilla Wahlgren börjat jobba igen.

Glädjen efter beskedet: ”Jaaaa”

Pernilla Wahlgren har ännu inte svarat på Benjamins lätt hånfulla kommentar. Oavsett vad kan hon i alla fall glädjas åt att många verkar glada över att hon åter är i arbete.

Annons

”Ja ska bli SÅ roligt med en ny säsong av Masked Singer”, skriver en person.

”Men jaaaa jag längtar tills ni syns i rutan”, skriver en annan.

”Äntligen ni är tillbaka! Bästa gänget och program”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons