Benjamin Ingrossos succéprogram stoppas – plötsliga ändringen av TV4

Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrossos succéprogram stoppas. TV4 ändrar i tablån på grund av stora händelsen.

Benjamin Ingrosso går från klarhet till klarhet. Under sin relativt korta karriär har han blivit en uppskattat artist, men nu även programledare. Just nu sänds den andra säsongen av "Benjamins" där huvudpersonen bjuder in gäster, lagar mat och sjunger.

Benjamins syster, entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, är minst sagt imponerad av programmet.

”Då ska vi se. Finns INGET program med den värmen som BENJAMINS har alltså. Ett spontant härligt gäng bakom och en atmosfär som gör att allas personligheter kommer fram.”, har Bianca tidigare skrivit på Instagram.

Under det första avsnittet gästades han bland annat av bandet "First aid kit" och youtube-profilen Mauri Hermundsson. I senare avsnitt får han besök av skådespelaren Erik "Jerka" Johansson, artisten Silvana Iman och Youtube-profilen Sofia Dahlén.

TV4:s ändring – stoppar Benjamin Ingrossos program

Programmet sänds på tisdagar och hittills har tre avsnitt sänts av den nya säsongen. Och "Benjamin´s" har inte bara imponerad Bianca. Huvudpersonen har tidigare berättat i Nyhetsmorgon om hur väl programmet har tagits emot av tv-tittarna.

– Det är faktiskt helt otroligt, det trodde jag aldrig förra året. Det gick bättre än jag hade förväntat mig, har han tidigare sagt.

Men nu kommer beskedet att tittarna kommer få vänta på nästa avsnitt av programmet. Tisdagens avsnitt kommer utgå och i stället sändas tisdagen den 5 april. Anledningen? Under tisdagen den 29 mars spelar Sverige en helt avgörande match mot Polen. Vinnaren kommer att kvalificera sig för VM-slutspelet som avgörs i Qatar under hösten.

Så i stället för att se Ingrosso laga mat med kända svenskar kommer tv-tittarna i stället få så bland annat Zlatan Ibrahimovic och Emil Forsberg kämpa för att ta Sverige till sitt andra raka VM-slutspel.

Foto: TT

LÄS MER: Arkitektens svåra besked till Pernilla Wahlgren: Nya huset är för stort

LÄS MER: De tävlar i Masked Singer Sverige 2022 – se bilderna här!

LÄS MER: Sanna Lundells ärliga svar om livet med Mikael Persbrandt: "Det är osunt"