Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin tillsagd av Magdalena Andersson – efter märkliga beteendet i direktsändning

14 sep, 2022, 17:00 
Benjamin Ingrosso och Magdalena Andersson

Benjamin Ingrosso blev rejält uppläxad av Magdalena Andersson efter missen.

Annons
Benjamin Ingrosso om vem som tar över AllsångenBrand logo
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången

Benjamin Ingrosso lever ett hektiskt liv. Blott 25 år fylld har han redan hunnit fylla ett cv som många inte kan mäta sig med och nyligen utsågs han till årets tv-personlighet på Kristallen-galan.

Ackompanjerad av orkestern Kungliga Filharmonikerna sålde han i helgen slut på två konserter på Stockholms konserthus. Med andra ord flyter både tv- och artistkarriären på för den unge musiktalangen.

– Jag skulle aldrig kunna drömma om det här, säger Benjamin Ingrosso till TV4.

Råkade försova sig till direktsändningen

Men förberedelserna har varit påfrestande och det har varit viktigt för artisten att vila mellan repetitionerna. När han förra veckan skulle gästa Rix MorronZoo för att prata om spelningarna dök han först inte upp.

Annons

Den unge artisten hade råkat försova sig och radiokanalen fick kalla in nästkommande gäst tidigare. Personen visade sig vara Magdalena Andersson, som hastigt fått ändra om i kalendern.

Benjamin Ingrosso uppläxad av Magdalena Andersson

När Benjamin Ingrosso hade vaknat och anlänt till radiostudion fick han en pratstund med Magdalena Andersson. Hon passade då på att läxa upp honom och ge ett råd så att han inte skulle försova sig i fortsättningen.

– Det var att sätta tre olika alarm. Jag vågade inte säga det då, men det gör jag redan. Vi hade repat väldigt, väldigt länge hela kvällen och jag hade bara fått några timmars sömn, så jag vaknade inte av den väckarklockan.

– Det kändes lite konstigt att mitt första samtal med henne skulle vara på det sättet. Men hon var väldigt bussig och gav ett härligt svar, så det var bara kul, säger Benjamin.

Foto: TT

Annons