Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beslutet i Lasse Kronérs relation: "Jävligt tydlig"

20 jul, 2022, 11:00 
AvSimon Holm Stålhand

Där är de väldigt tydliga.

Annons
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"Brand logo
Lasse Kronér om tuffa tiden: "Vad i helvete händer?"

Programledaren och musikern Lasse Kronér, 59, avslutade nyligen inspelningarna av höstens omgång av SVT:s långkörare ”Doobidoo”. Han har haft en hel del för sig den senaste tiden, inte minst det infekterade bråket med SVT där han kritiserade kanalen starkt.

– SVT misshandlar oss så in i bomben tycker jag. Verkligen misshandlar oss. Andra tv-program får trailers och reklam, andra program får uppbackning men vi är ett Göteborgsprogram, vi är inget Stockholmsprogram och då får man ingenting, sa han då till Hänt.

Beslutet i Lasse Kronérs relation

Men trots den stora ilskan på kanalen så går det bra för Lasse Kronér. Då är inte så konstigt att det går bra i privatlivet också. Sedan en tid tillbaka är Lasse Kronér nämligen en upptagen man, men har lyckats hålla relationen hemlig för allmänheten. Att han är lycklig råder det däremot inget tvivel om.

– Ja, det är jag. Vi har varit tillsammans i två år. Men jag är ju sådan, jag tycker det privata är privat. Jag är så jävla offentlig ändå och den lilla biten jag kan ha för mig själv vill jag ha för mig själv, säger han till Aftonbladet.

Annons

Men mer än så vet vi inte. För Lasse Kronér och hans hemliga partner har tagit beslutet att inte gå ut med det offentligt.

– Det har hon varit jävligt tydlig med. Jag skulle nog hamna i skiten om jag avslöjade det. Men vår relation är inte hemligt på något sätt och vi går hand i hand på stan, men hon har inget intresse av att vara i media, säger Lasse Kronér och fortsätter:

– Vi bor inte ihop. Som livet ser ut nu är det här upplägget mest praktiskt. Men det kommer förhoppningsvis säkert andra tider.

Annons