Beslutet i Lotta Engbergs relation med Soldoktorn – har gått vidare

Mikael Sandström och Lotta Engberg

Lotta Engberg har fattat ett beslut kring relationen med Mikael "Soldoktorn" Sandström.
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!
Slå på ljud

Mikael Sandström, 62, och Lotta Engberg, 58, har funnit varandra och blivit i princip oskiljaktiga. Och vi, det svenska folket, har kunnat följa deras kärlekssaga via kvällspressen.

Båda två har talat mycket om hur den andre förgyllt livet för dem. Det har inte undgått att här är ett par människor som fallit fullständigt pladask för varandra!

Lotta Engbergs vändning i relationen med Mikael Sandström

Men den senaste tiden har Lotta hamnat i ett läge där hennes karriär fått gå före kärlekslivet. På många sätt var den 23 december hennes viktiga dag på året, rent yrkesmässigt.

Det var då Bingolotto hade sin stora uppesittarkväll. Lotta och hennes programledarkollega Stefan Odelberg skötte det fyra timmar långa programmet som riktiga proffs. Man ska dessutom komma ihåg att uppesittarkvällen är direktsänd vilket såklart ökar pressen något.

Men nu är pärsen över! Uppesittarkvällen blev en tittarsuccé som vanligt och alla var överens om att Lotta skötte sig galant. Med detta avklarat kan hennes relation med Mikael gå in i ett nytt stadium. Nu har de plötsligt mer tid över till varandra.

Och paret vet att njuta. För några veckor sedan kom Lotta och Mikael hem från Maldiverna där paret njöt, njöt och njöt.

Semestern var minst sagt välbehövlig. Så här säger Lotta till Expressen:

– Jag har inte haft en ordentlig semester på länge, för jag jobbar ju hela somrarna. Men nu har man gått ner i snigelfart. Bara promenerat, tränat, solat, tittat på blommor. Det är underbart.

Detta bråkar paret om i det privata

När paret gästade Nyhetsmorgon utvecklade Mikael vad som kan få paret att ryka ihop:

– Lotta vill nog ha klart allting… Allt ska vara känslomässigt klart på fem minuter, "och nu känner jag någonting annat här nu, vad känner du?".

Här verkade Lotta tycka att det räckte:

– Nu byter jag samtalsämne, sa hon med ett skratt och började prata om Bingolottos uppesittarkväll.