Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos sorg – ångrar lägenhetsköpet för 40 miljoner: “För stor”

17 feb, 2023, 15:16 

Bianca Ingrosso har stött på ett stort bakslag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var hösten 2021 som en av Bianca Ingrossos stora drömmar gick i uppfyllelse: hon slog till på sin drömlägenhet mitt på exklusiva Östermalm.

Hon har inte ännu flyttat in, utan håller för fullt på att renovera den till perfektion. Men nu erkänner hon ett bakslag. Hon har ångrat sig.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrossos framtidsplaner med Phillipe Cohen

Ja, det är ingen ordinär lägenhet som Bianca Ingrosso lagt vantarna på. Det är en våning på 300 kvadratmeter, med hisnande utsikt och luftiga rum. Exakt vad den gick loss för vill hon inte skvallra om, men en bra bit över 40 miljoner. Dessutom renoveras den nu, och det lär inte en billig nota.

– Jag är ju väldigt stolt över att jag köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering, sa hon i en Youtube-video efter köpet.

En bild från Bianca Ingrossos lägenhet på hennes Instagram
Utrymme finns det gott om i Biancas nya lägenhet.

Vid köptillfället var hon tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, och efter att de haft ett av och på-förhållande såg det äntligen ut att gå vägen. Det var där hon tänkt att hon skulle uppfostra parets barn, och skapa sig en framtid.

Annons

Men i somras kom det tråkiga beskedet, efter många spekulationer: Bianca och Phillipe har gått skilda vägar.

Bianca Ingrossos erkännande om lyxlägenheten

Lägenheten, ja, den står ju kvar. Under förra hösten bodde Pernilla Wahlgren och brodern Oliver Ingrosso i lägenheten medan deras boenden ordnades, och hon fick således skjuta upp renoveringen.

Det är under samma period som Bianca väljer att erkänna att hon ångrar sitt köp, i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld.

– Jag ångrar typ att jag köpte den. Jag kanske känner mig lite patetisk för att jag ska flytta in där och bara... Ensam. Den är för stor, säger hon i programmet.

Då väljer mamma Pernilla att bekräfta de misstankar som väckts. Nu när det brast med Phillipe känns det plötsligt olustigt.

– Den här lägenheten köpte hon för att hon såg en bild framför sig att hon och Philippe skulle bo här tillsammans och här skulle de få sina barn. Så det är också en sorg, säger hon.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso

Foto: TT/Instagram

Annons