Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen för följarna - sjukdomen under inspelningen

03 maj, 2023, 19:30 
AvFelicia Plåt
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har gjort många succéer. FOTO: TT

Bianca öppnar upp om sjukdomen under inspelningen på Youtube.

Annons

Bianca Ingrosso är ständigt aktuell med nya lanseringar och flera projekt. Senast idag lanserade hon sitt nya klädesmärke Ávora. Förutom kläder har hon även gjort succé med smyckemärket Ani Jewels om inte tala om sminkmärket Caia som hon hat tjänat ganska många miljoner på.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Men hon har även synts till i TV-rutan och förgyllt våra söndagar med hennes egna talkshow Bianca, där hon intervjuar både svenska och internationella kändisar. Och hon har verkligen visat sig från sin bästa sida och verkar som ett riktigt proffs.

Men i sin senaste YouTube-video berättar hon för följarna att det inte alltid är så lätt under inspelningarna. Speciellt inte när man är sjuk.

Sjukdomen som påverkade inspelningen

I videon berättar hon att de precis hade spelat in det sista avsnittet för säsong 2 av Bianca, vilket såklart skulle firas. Så hela produktionen gick ut för att festa, men det ångrade hon dagen efter.

Annons

– Jag gick och la mig vid klockan ett, sminkade av mig och höll på när jag kom hem. Vaknade upp klockan två, matförgiftning, absolut. Vaknade upp klockan tre och bara... alltså ni vet när man vaknar upp i sin lilla fylla typ. Vaknade upp klockan fyra och bara nej, jag kommer inte kunna sova, sa Bianca i videon.

"Nu mår jag skit alltså"

Hon fortsätter att berätta att hon knappt kunnat sova under natten och att springet på toa hade varit konstant.

– Nu mår jag skit alltså, säger hon.

Och på allt detta elände hade hon både en inspelning och ens lansering dagen efter. Och plötsligt sitter Bianca i sminkstolen på inspelningen av Bianca och verkar inte vara så pigg som hon verkar.

– Jag kan säga att jag är riktigt trött i dag, att göra show när man har sovit 30 minuter och haft matförgiftning på det, och är bakfull, säger hon.

Det verkar som att det blev en riktigt lång arbetsdag för stackars Bianca, men vi tror hon levererade som vanligt.

Annons