Bianca Ingrosso bekräftar misstankarna om framtiden i rutan: "Tack för att ni hängt med"

04 dec, 2022, 10:00 
Bianca Ingrosso

Nu kommer Bianca Ingrosso med ett besked om framtiden i rutan för den egna talkshowen.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Efter en storartad succé i rutan kan Bianca Ingrosso med gott samvete titulera sig en av landets nya talkshow-drottningar. Under programmets premiärsäsong har hyllningarna strömmat in, och när det sista programmet sändes på lördagskvällen undrade alla samma sak:

Blir det en säsong två av Bianca? Det svarar hon på nu.

Pernilla Wahlgren i tårar efter händelsen hos Bianca

Ja, efter en lyckad säsong plockas Bianca nu bort från tablån, och fredag- och lördagskvällarna kommer eka tomma. En rad olika gäster från alla möjliga hörn har slagit sig ner framför Bianca i soffan: Lasse Hallström, Petra Mede och Armand Duplantis är bara några av namnen hon kan skryta med.

Dessutom har familjen hälsat på, både Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren har gästat Biancas program. Det har bidragit till många skratt, och en hel del tårar.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

När mamma Pernilla gjorde debut i dotterns talkshow försonades duon efter år av bråk, och det brast för Pernilla som blev oerhört tagen av sin dotters ord.

– Det är helt sjukt vad du har klarat av, och jag förstår inte hur du har pallat. Jag tror inte ni förstår hur mycket hon har jobbat, sa Bianca bland annat i hyllningen.

Pernilla Wahlgren gråter efter att Bianca Ingrosso hyllat henne i talkshowen Bianca
Pernillas besök blev en tårfylld historia.

Bianca Ingrosso bekräftar framtidsbeskedet för BIANCA

Med en sådan succé är det inte konstigt att frågorna gällande framtiden i rutan är många. Bianca har trots allt många strängar på sin lyra, och det är inte en självklarhet att tiden räcker till.

Men det har spekulerats i en andra säsong, dels för att Bianca slagit tittarrekord, men också för att hon laddade upp en bild på Instagram med texten "Sista redaktionsmötet för den här säsongen".

Annons

Och misstankarna stämmer. Nu kommer hon med glädjande besked, bara timmar efter säsongsavslutningen: Det blir en säsong två av Bianca!

"Min dröm har gått i uppfyllelse – det blir en säsong två!" utbrister hon i slutet av sista avsnittet.

"Tack tack tack!!! För att ni har hängt med oss under hösten! Vi ses redan i vår IGEN!!! PUSS" Skriver hon i inlägget där hon bekräftar lyckan.

I kommentarsfältet hyllas hon vitt och brett av glada tittare:

"Hoppas på många säsonger! Bianca äger och så omtänksam"

"Du är ju såå underbar! Stort lycka till med säsong två"

"Det var väl den bästa julklappen ever"

Vilken lycka!

Foto: TT/Discovery+

Annons