Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso bryter ihop i tårar – allt fångas på film

26 maj, 2023, 08:09 
AvFelicia Plåt
Bianca Ingrosso
Bianca har flera framgångsrika företag. Foto: TT

Bianca brister ut i tårar i senaste avsnittet av "Imperiet Bianca".

Annons

Bianca Ingrosso har verkligen bevisat sig vara en ritkigt entreprenör. Allt hon rör vid blir till guld och hon har många succéer i bagaget. Men flera företag och en egen talkshow lever hon verkligen drömlivet.

Carolas avslöjande om singellivetBrand logo
Carolas avslöjande om singellivet

Ångrade dealen

För några veckor sedan släpptes även dokumentären "Imperiet Bianca" som följer Bianca och hennes företags resa till toppen. Här får man se alla framgångar och alla hinder på vägen. Bianca sålde en del av företaget Caia till rikskapitalistbolaget Verdane vilket genererade i stora summor pengar för entreprenören. Men i efterhand ångrar hon dealen.

Hon berättar att hon inte mått bra under de senaste åren på grund av rädslan att tappa Caia och att det enbart ska handla om pengar.

Annons

– Vi har en styrelse som fokuserar bara på pengar, siffror, att förhålla sig till en budget, de tar bara beslut efter att de ska sälja, sälja, sälja och det märks, det känns, säger Bianca i dokumentären och fortsätter:

– Det är min värsta mardröm att jag ska ha skapat och gett allt som finns här och här och här och så förstörs det. Jag börjar gråta av tanken. Caia är min bebis. Jag är livrädd för att förlora Caia.

Bianca i tårar

Och Caia har bara blivit större och större vilket gjorde att Bianca och teamet bestämde sig för att köpa ett nytt kontor. Och inte vilket kontor som helst. Ett 700 kvadratmeter stot kontor som de totalrenoverade precis som Bianca ville ha det.

Och under senaste avsnittet av Imperiet Bianca får vi ser när kontoret invigs. Och Bianca blir så rörd att hon brister ut i tårar. Hon kan inte förstå hur bra det har gått för Caia och menar att hon är riktigt stolt.

Bianca Ingrosso
Det är många som inte har trott på Bianca men hon har verkligen bevisat motsatsen.

– Jag fattar inte att det är sant, jag fattar inte att vi har gjort det här. Min dröm blev verkligen av, det är helt sjukt alltså, och det är verkligen inte någonting jag tar för givet, verkligen inte, säger hon i dokumentären.

Annons

Och under åren har hon stött på flera människor som inte trott på henne men hon avslöjar att det faktiskt har bidragit till framgången.

– Man har inte vågat erkänna det men jag är verkligen hämnddriven, jag älskar när folk inte tror på mig för jag får sånt go i mig och jag ska fan i mig visa dem. Känns så jävla skönt med alla år med ”men gud hon har inte ens ett jobb”, säger hon.

Och hon menar att kontoret är ett bevis på att influencer-världen faktiskt är ett jobb och att folk "kanske ska börja tänka om".

Annons