Bianca Ingrosso bryter tystnaden om utpekade mannen: “Klart jag är kär”

21 dec, 2022, 15:30 
Nu har stjärnan fått nog och möter ryktena en gång för alla.
Annons

Stavas ens namn Bianca Ingrosso är det inte märkligt att nästintill alla verkar intresserade av att följa stjärnans alla steg. Bara på Instagram är det långt över en miljon människor som dagligen tar del av hennes liv!

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Och med det, kommer givetvis ett stort intresse för kärlekslivet. Så hur ligger det till egentligen?

Bianca Ingrosso på dejt med världstjärnan

Ja, sedan uppbrottet från Phillipe Cohen tidigare i år har flera potentiella partners varit på tapeten när det kommer till Bianca – men hon själv har inte kommenterat frågan. Hon har stått fast vid att hon är singel, och trivs väldigt bra som det.

Recept.se Nyhetsbrev

Kompisen Melina Criborn avslöjade i sin podcast Inga beiga morsor att en kille nämligen fått äran att pröva lyckan hos Bianca.

Annons

– Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob (Melinas sambo, vår anm), Bianca och då en kille, sa Melina då.

Det spekulerades friskt i vem den lyckliga kunde vara, och enligt Hänt ledde ledtrådarna till någon av dessa tennisstjärnor: Daniil Medvedev, 26, Stefanos Tsitsipas, 26, eller Grigor Dimitrov, 31. Dejten ägde nämligen rum i samband med tennistävlingen Stockholm Open.

Bianca Ingrosso ler med ett glas i handen i hennes talkshow BIANCA
Bianca Ingrosso trivs bra som singel, men har dejtat.

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om romansryktet

Bianca berättar nu på sin Instagram att det däremot spekulerats om ett annat kärleksintresse i hennes liv. Och denna gång föll lotten på ännu en oväntad kandidat: hennes egna bror Benjamin Ingrosso.

Det är ingen hemlighet att syskonduon har en nära relation, och Bianca har tidigare kallat Benjamin för "mannen i mitt liv". Men nu verkar folk ha tagit det ett steg längre, och tror att Bianca är kär i sin egna bror.

Annons

"Hahaha att jag får upp videos på TikTok där folk seriöst spekulerar kring om jag är kär i min egen bror eller inte" Skriver hon på Instagram och fortsätter med en liten vinkning till alla nyfikna följare:

"Klart som fan jag är KÄR i honom!! Är inte ni det i era syskon???🤪 "

I kommentarsfältet sluter mamma Pernilla Wahlgren upp, och hon kan bara hålla med.

"Och jag är kär i er!!!!" Skriver hon.

Foto: TT

Annons