Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bianca Ingrosso fick hjälp av Pernilla med att stalka sitt ex: "Han var på dejt"

27 nov, 2022, 13:00 
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Det är inte alltid lätt att släppa taget, det bevisar Bianca Ingrosso.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Det var i mitten av augusti som Bianca Ingrosso bestämde sig att få stopp på alla rykten och bekräftade uppbrottet med pojkvännen Phillipe. Det var inte första gången de gjorde slut, utan deras förhållande har varit på och av.

Men att gå skilda vägar kan vara tufft. Nu berättar Bianca om de drastiska åtgärder hon tog till för att hålla koll på sitt ex – med hjälp av Pernilla.

Ringde in Pernilla Wahlgren

Det var i den egna talkshowen som Bianca gjorde sitt transparenta erkännande. Komikern Anders "Ankan" Johansson satt framför henne när hon lättade på hjärtat, och tur var väl det – han har gjort samma sak.

– Jag har stalkat mitt ex ska du veta. När vi hade gjort slut, vi har gjort slut väldigt många gånger, så bodde vi grannar. Och då fick jag höra att han var på dejt med en tjej, berättar Bianca Ingrosso.

Men hon behövde tillkalla förstärkning och slog en pling till sin mamma Pernilla, som genast ryckte in.

Annons

– Då sa jag ”mamma, nu är det du och jag som går över till honom och ser om de har tagit sig hem till honom”. Det hade dem. Då ställde jag mig på axlarna, tittade in i fönstret. Det var verkligen som på film, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Bianca Ingrosso i sin egna talkshow Bianca
Bianca ville ha stenkoll på sitt ex.

Sökt upp nya tjejerna

Bianca och exet Phillipe gjorde under sitt förhållande slut nio gånger. Hon har tidigare öppnat upp om hur tufft det varit för henne att släppa kontrollen när de haft sina svackor.

När hon fick höra att han träffat andra tjejer, skapade hon ett fejkat konto på Instagram för att kunna kontakta tjejerna och reda ut deras relation,

– Jag skrev och frågade hur de kände Phillipe. För jag var så rädd att han skulle gå vidare och träffa någon annan. Jag märkte där vilket sjukt kontrollfreak jag var. Det är jag inte nu längre, men jag var det, sa hon till Expressen 2018.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca och Phillipe hade ett långt förhållande, och gjorde slut nio gånger.

Men denna gång verkar det ha vänt, och Bianca är harmonisk och lycklig som singel:

– Bibbi är singel, så jävla roligt, och jag har typ aldrig mått så här bra, sa Bianca tidigare på sin youtubekanal.

Foto: TT

Annons