Bianca Ingrossos chock: Exet Phillipe dyker upp i studion – tre månader efter uppbrottet

Bianca Ingrosso gästar Hellenius hörna

Foto: TV4

Bianca tappade hakan!

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
0:44

Efter reklamen: Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

(0:44)

Slå på ljud

Efter ett nio år långt på- och av-förhållande meddelande Bianca Ingrosso tidigare i år att hon och pojkvännen Phillipe Cohen valt att gå skilda vägar.

Men för Philippe innebar det inte att han plötsligt lyckats fly undan rampljuset – nej, spåren hänger kvar ett tag till...

Bianca Ingrossos oväntade hyllning till exet: "Jag bryr mig så mycket om honom"

Tvingas förklara sig

Ja, trots att paret gått skilda vägar syns han fortfarande titt som tätt. Inte minst har hösten varit hektisk för Philippe, i alla fall i rutan.

Han har nämligen flera gånger synts vid Biancas sida i Wahlgrens värld, något som fick Bianca att slutligen gå ut och klargöra saker och ting på Instagram:

"Och stackars mitt ex som konstant syns i rutan när vi INTE är tillsammans" Skrev hon under ett klipp på ex-paret följt av en gråtskratt-emoji.

Men det är ingen tv-karriär han satsat på, utan Phillipe har fullt upp med sina olika populära restauranger runt om i Stockholm, Ted och Posto Pasta. När man ser honom framför kameran är det på sin egna Youtube-kanal, där han bjuder på det han älskar mest, matlagning.

Biancas ärliga ord om uppbrottet med Phillipe Cohen "Har varit skitjobbigt för mig..."

Chockerande händelsen i sändning

Men nu var det dags att få strålkastarna riktade mot sig igen. Denna gång var det när Bianca bytte ut programledarrollen till att vara gäst, och besökte Hellenius hörna.

Som en liten överraskning hade David skrivit en låt till stjärnan, en tolkning av Victor Leksells megahit Svag. Han hade bytt ut låttexten och hyllade Bianca, och passade dessutom på att skicka iväg en liten hälsning till exet Philippe...

"Hoppas att du glömt Phillipe, och att du njuter av ditt singelliv" Sjunger David till sitt piano och en bild på ex-pojkvännen dyker plötsligt upp – på bästa sändningstid.

David Hellenius sjunger en låt till Bianca Ingrosso i Hellenius hörna och visar en bild på ex-pojkvännen Phillipe Cohen

Plötsligt dyker Phillipe upp!

Foto: TV4
Bianca Ingrosso gästade Hellenius hörna och blev chockad under Davids hyllning när han visar en bild på ex-pojkvännen Phillipe

Bianca tror inte sina ögon.

Foto: TV4
Bianca Ingrosso gästade Hellenius hörna och blev chockad under Davids hyllning

Snacka om förvånad!

Foto: TV4

Bianca blir så pass chockad att hon sätter handen för munnen och kollar runt omkring sig, det hade hon nog inte väntat sig!

På sociala medier hyllas David däremot för sina snälla ord till Bianca:

"Alltså detta var verkligen så fint. Tror verkligen hon behövde detta"

"Började gråta, så fint att se Bianca hyllas istället för allt hat hon får"

Foto: TV4