Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso hoppar av Talang för nytt projekt – pressas av Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

18 mar, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

När Bianca Ingrosso gästade Nyhetsmorgon blev hon skämtsamt hotad av Steffo Törnquist till att avslöja sitt nya projekt.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Bianca Ingrosso har många bollar i luften som influencer och grundare av sminkmärket Caia. Därför valde hon i fjol att ta ett steg tillbaka från Wahlgrens värld, och nu gör hon även sitt sista program som jurymedlem i Talang.

Under dagens sändning av Nyhetsmorgon var hon därför en av gästerna för att prata om sina känslor kring avhoppet, samt hennes nästkommande projekt – som ännu är hemligt.

Men hemlighetsmakeriet uppskattades inte av Steffo Törnquist, som gjorde sitt yttersta för att få fram något ur Bianca.

Bianca Ingrosso försvinner från Talang – startar nytt projekt

Bianca har suttit i Talangjuryn sedan 2018, men i samband med att den stora finalen närmade sig meddelade hon att det här blir hennes sista säsong.

Annons

– Det har varit en ära att få sitta med i den här fantastiska juryn, att få träffa alla otroliga talanger och få vara en del av det här magiska programmet. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka men det här blir mina sista avsnitt nu, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Men hon försvinner inte från rutan. Snart är hon tillbaka med ett eget program, men konceptet vill hon inte avslöja ännu.

– Jag kommer fortsätta med tv. Det känns som att det behövs i tv-rutan det här. Det är inte reality kan jag säga, har hon tidigare sagt i Efter fem.

Hon fick då frågan om det handlar om en Talkshow – men varken bekräftade eller nekade.

Steffo Törnquists luriga knep i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist och Sofia Geite som ledde dagens Nyhetsmorgon hoppades på att de skulle vara bättre på att pressa Bianca till att avslöja det minsta lilla. Men det gick sådär.

– Jag har ett nytt projekt på g som jag behöver ge kärlek och tid för, berättar hon vilket väcker Steffos nyfikenhet ännu mer.

– Du får inte berätta något? Inte ens om vi gör tusen nålar så kommer du berätta något?, säger Steffo skämtsamt men Bianca skakar bestämt på huvudet.

– Det har ju du hotat med hela morgonen, säger Sofia då och sneglar på Steffo.

Foto: TV4

Annons