Bianca Ingrossos nya barnbesked med Phillipe – nu berättar hon

Bianca Ingrossos nya barnbesked med Phillipe – nu berättar hon

Bianca Ingrosso har uttalat sig om pojkvännen... och om den framtida bebisen.

Bianca Ingrosso har en lång historia med Phillipe Cohen. De har varit av och på i närmare nio år. Men sanningen är att de har gjort slut hela åtta gånger och varit ifrån varandra i längre perioder med jämna mellanrum.

Å andra sidan har de alltid hittat tillbaka till varandra, kanske håller de för alltid denna gång? För nu ger Bianca ett barnbesked.

Bianca Ingrossos lögn om lyxlägenheten

Bianca köpte en lägenhet för några år sedan för tio miljoner kronor – innan renovering. Hon renoverade i princip hela lägenheten och det gick enligt uppgifter på ett par miljoner.

Nu har hon köpt en ny i samma område, Östermalm så klart. Anledningen till att det är ett självklart val är för att det är där hon är uppväxt och det är där hon enligt henne själv känner sig hemma. Men inte helt otippat är det också det dyraste området i Stockholm.

Den nya lägenheten ska kosta runt 50 miljoner kronor, och även den ska renoveras. Kök, badrum och vardagsrum ska flyttas, byggas och målas om.

Det är sagt att hon köper lägenheten med pojkvännen Phillipe som hon tidigare antytt i sina så kallade "vloggar", det vill säga – videor på Youtube.

Men sedan har hon berättat att så inte är läget:

"Philippe investerar i lägenheten senare. Han äger just nu en succékrog (Ted) på Östermalm, vilket drar in storvinster."

Bianca Ingrossos barnbesked med Phillipe Cohen

I och med deras båda succéer så är det nog fullt möjligt att det händer snart - en bebis alltså.

Det äger i nuläget tre hundar, två små och en stor. Bara det kräver nog mycket kärlek och tid, så när de nu flyttar in i princip 300 kvadratmeter större, tjänar mer pengar, så ser vi troligtvis en mini Bianca snart.

”Jag har blivit en person som är så sugen på sötsaker, det är som att jag är gravid. Och nej, jag är inte gravid”, skriver hon på Instagram.

Men flera gånger har hon uttryckt sina längtan efter barn – men inget går att ta för givet!

"Have my babies", är det sista Bianca skriver till en bild på Phillipe.

Foto: TT

LÄS MER: Nils van der Poels hemliga kärleksliv – därför får ingen veta

LÄS MER: Carolina Gynning utsatt för otäck attack – nu berättar hon

LÄS MER: TV4-profilens resa med sexcoachen – åkte på alla hjärtans dag