Carolina Gynning utsatt för otäck attack – nu berättar hon

Carolina Gynning utsatt för otäck attack – nu berättar hon

Nu berättar Carolina Gynning om den otäcka händelsen i hemmet.

Här är Sveriges 5 rikaste!
0:35

Efter reklamen: Här är Sveriges 5 rikaste!

(0:35)

Slå på ljud

Carolina Gynning fann kärleken i Viktor Philipson 2019. Hon berättade då om kärleken i podcasten ”Gynning & Berg - Hittar sig själva”, som hon har tillsammans med Carina Berg.

– Jag är så jävla kär så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, sa hon då.

Idag har paret en dotter ihop, och är även sambos. Men nyligen blev familjen utsatta för en otäck attack, som Carolina nu berättar om i podcasten.

Carolina Gynning utsatt för otäck attack – nu berättar hon

Carolina berättar i podcasten att pojkvännen Viktor, som hon kallar för "Nishti", upptäckte något mycket underligt på parets tomt när han drack sitt morgonkaffe.

– Nishti står och tittar ut mot trädgården samtidigt som han tar sin morgonkaffe och upptäcker då att det ligger en stor frusen dildo mitt framför ögonen. Alltså helt sjukt!, säger Carolina i podcasten.

Hon berättar att paret först misstänkte att någon kanske hade tappat leksaken, och ställde därför upp den på staketet. Men sedan upptäckte de en till.

– Men då går jag in genom huset igen, tittar ner, och vad ligger då på andra sidan, en till jättestor!, säger hon.

Efter obehagliga attacken – sätter upp säkerhetskameror

Carolina säger att det känns obehagligt att någon gjort detta, speciellt eftersom att hon har barn. Paret kommer därför att sätta upp säkerhetskameror runt huset, och även göra en polisanmälan.

– Nej men alltså jag menar... Det är lite obehagligt, där kan jag säga att de som håller på att kasta dildos, nu sätts det upp kameror i veckan här av mitt säkerhetsteam som Blondinbella skulle säga, säger Carolina i podcasten.

LÄS MER: Carolina Gynning i chock! Ex-kärleken och pappan till barnen har gift sig i hemlighet

LÄS MER: Carolina Gynning berättar om relationen med Anders, 78: "Väldigt fin"

LÄS MER: Ilska mot Carolina Gynning efter upptäckten på lyxiga hotellrummet: "Vilken diva!"