Bianca Ingrosso i blåsväder efter lyxsemestern – bilden får folk att rasa

Bianca Ingrosso i blåsväder efter lyxsemestern – bilden får folk att rasa

Bianca Ingrosso i blåsväder efter bilderna Foto: TT

De arga kommentarerna rasade in. Här är anledningen.

Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma
1:02

Efter reklamen: Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma

(1:02)

Slå på ljud

Familjen Wahlgren/Ingrosso är utan vidare konkurrens en av Sveriges kändaste familjer. Förutom att nästan var och en av medlemmarna har sin egen framgångsrika karriär, gör de också succé i Pernilla Wahlgrens egna reality, Wahlgrens värld.

Och just Bianca Ingrosso, 27, har haft ett par hektiska tuffa veckor. För drygt en månad sedan gjorde hon slut med pojkvännen Philipe Cohen. Och i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld blir hon väldigt känslosam tillsammans med mamma Pernilla och brodern Benjamin. Det blir väldigt starka känslor helt enkelt.

Med det sagt så behövde Bianca sannerligen en välbehövlig – och lyxig semester. Därför valde hon att i veckan åka till favoritlandet Italien.

På bilder går det att se hur Ingrosso ser ut att bo i ett palatsliknande hus, byggt på 1600-talet vid glittrande Comosjön i Italien. Bianca passade även på att kombinera jobb med lyxboendet. På Instagram har hon lagt upp flera modellbilder från det pampiga huset.

Pernilla Wahlgrens ord får Bianca Ingrosso att bli rasande

Bianca Ingrosso i blåsväder efter lyxsemestern – bilden får folk att rasa

En vecka i villan kostar just nu över en miljon kronor. Villan har 6 sovrum och plats för 12 personer, skriver Expressen.

”Vandra genom den härliga trädgården med det doftande blomhavet eller ta ett dopp i poolen utomhus”, går det att läsa på hemsidan.

Och just modellbilderna har väckt känslor, debatt – och skarp kritik. I kommentarsfältet på Instagram har man kunnat konstatera att bilderna håller alldeles för dålig kvalité. Bilderna är helt enkelt för suddiga.

"Dina senaste foto har varit så blurriga, ingen skärpa?", undrar en följare och får medhåll av en annan.

"Gillar inte dåliga bilder som saknar skärpa. Jag är extremet petig", lyder en annan kommentar.

Bianca Ingrosso har hittills inte uttalat sig om kritiken. Den 27-åriga influencern blev för drygt två år sedan ekonomisk oberoende tack vare hennes lyckade satsningar på tv, smink och smycken. Bianca är just nu aktuell med en ny säsong av Wahlgrens värld och om drygt två veckor får hon sin egen talkshow på Kanal 5 och Discovery.

Bianca lägger sig i Pernillas husprojekt “Vi kan inte samarbeta...”

Bianca Ingrossos lyxsemester – svindlande summan