Bianca Ingrossos lyxsemester – svindlande summan

23 sep, 2022, 12:00 
AvIbraheem Alsalman

Det handlar om otroligt mycket pengar.

Annons
Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma
Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma

Familjen Wahlgren/Ingrosso är utan vidare konkurrens en av Sveriges kändaste familjer. Förutom att nästan var och en av medlemmarna har sin egen framgångsrika karriär, gör de också succé i Pernilla Wahlgrens egna reality, Wahlgrens värld.

Och just Bianca Ingrosso, 27, har haft ett par hektiska tuffa veckor. För drygt en månad sedan gjorde hon slut med pojkvännen Philipe Cohen. Och i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld blir hon väldigt känslosam tillsammans med mamma Pernilla och brodern Benjamin.

Bianca Ingrosso har flera gånger talat öppet om att hon lider av ätstörningen bulimi, och Pernilla försöker hjälpa Bianca som drabbats av magproblem till följd av den.

– Jag pratade med en bulimi-läkare som säger att det är precis det som hänt dig nu, med svullen mage. Att matsmältningen lägger av, för kroppen hamnar i osynk. Till slut stöter kroppen bort alla mejeriprodukter och så, så då får du väl lägga om din kost istället, försöker Pernilla hjälpa sin dotter.

Annons

Bianca Ingrossos lyxsemester – svindlande summan

Med det sagt så behövde Bianca sannerligen en välbehövlig – och lyxig semester. Därför valde hon att i veckan åka till favoritlandet Italien.

På bilder går det att se hur Ingrosso ser ut att bo i ett palatsliknande hus, byggt på 1600-talet vid glittrande Comosjön i Italien. Bianca passade även på att kombinera jobb med lyxboendet. På Instagram har hon lagt upp flera modellbilder från det pampiga huset.

En vecka i villan kostar just nu över en miljon kronor. Villan har 6 sovrum och plats för 12 personer, skriver Expressen.

”Vandra genom den härliga trädgården med det doftande blomhavet eller ta ett dopp i poolen utomhus”, går det att läsa på hemsidan.

Bianca Ingrosso, 27, blev som 25-årig ekonomisk oberoende tack vare hennes lyckade satsningar på tv, smink och smycken.

Den 27-åriga influencern och företagaren är just nu aktuell i en ny säsong av ”Wahlgrens värld”. I höst får hon sin egen pratshow på Kanal 5 och Discovery.

Annons