Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Bianca och Philippe syns tillsammans igen – en månad efter uppbrottet

Bianca och Philippe syns tillsammans igen – en månad efter uppbrottet

Foto: TT/Discovery+

Många blev säkerligen förvirrade...

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Det är få personer som väcker så mycket känslor som influencer-drottningen, och Pernilla Wahlgrens dotter, Bianca Ingrosso. Hennes miljonpublik följer varje steg hon tar, och det är sällan saker och ting i hennes liv inte dokumenteras.

I augusti stod det klart att Bianca och pojkvännen Philippe Cohen gjort slut, för nionde gången, och det verkar på Bianca som att hon är väldigt säker på sitt val. Många blev säkerligen förvånade när han då plötsligt dök upp – igen.

Pernilla i tårar efter bilderna på sonen – vännerna sluter upp

Skulle flytta ihop

Ja, Bianca och Philippe har en lång kärleksrelation bakom sig. De träffades innan Bianca var det stora namn hon är nu, och har följt varandra in i det riktiga vuxenlivet.

Innan paret nu gjorde slut, hade Bianca precis köpt sin extravaganta lyxvåning på Östermalm, där hon berättade att hon planerade att slå rot med Philippe. Men så blev det inte, och efter mycket spekulationer bekräftade hon under sommaren uppbrottet.

– Jag har inte vloggat på typ två månader, det senaste ni såg, då mådde jag skit, alltså skit skit skit, men nu är jag en helt ny person. Bibbi är singel, så jävla roligt, och jag har typ aldrig mått så här bra, sa Bianca på sin youtubekanal.

Kusliga detaljen i bilden på Pernillas okända bror – alla ser samma sak!

Syns tillsammans

Efter uppbrottet har ex-pojkvännen Philippe varit tyst, men Bianca har gjort klart vad det var som skavde i relationen. Hon menade bland annat att hon förlorade sig själv i relationen.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso bland annat i sin vlogg.

När den nya säsongen av Wahlgrens värld nu dragit igång riskerar många därför att bli förvirrade. Redan i första avsnittet, när det visas en smygtitt på vad som komma skall dyker Philippe upp vid Biancas sida. Dessutom med en kärleksförklaring från Pernilla, som berättar att hon älskar honom.

Men svaret är att paret inte hittat tillbaka till varandra. Säsongen spelades in tidigare under året, innan paret gjort slut. Man kan därför räkna med att man kommer få se honom en och annan gång i Wahlgrens värld, trots att de brutit upp.

Klippen som nu sänds i TV spelades in tidigare i år.

Foto: Discovery+

Foto: Discovery+/TT