Bianca Ingrosso i tårar – berättar om hälsoproblemen

Bianca Ingrosso i tårar – berättar om hälsoproblemen

Nu öppnar Bianca Ingrosso upp om de svåra smärtorna.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är enormt framgångsrik och en stor förebild för många unga. Det blev nyligen officiellt att hennes sminkföretag Caia idag är värt över en miljard kronor.

Bianca visar dagligen upp sitt liv på sina sociala medier och sin Youtube-kanal. Fram tills vintern 2021 var hon även en del av Wahlgrens värld med sin mamma Pernilla Wahlgren, 54. Men i december meddelade Bianca att hon hoppar av programmet, på grund av att hon har väldigt många bollar i luften.

– För mig som kollega tycker jag att det är tråkigt, som mamma tycker jag att det är jättebra att hon har klivit av så att hon inte går in i väggen, har mamma Pernilla sagt till Aftonbladet.

LÄS MER: Bianca Ingrossos bolag värt en miljard – det lägger hon pengarna på

Bianca Ingrosso i tårar – berättar om hälsoproblemen

Trots att Bianca lever ett lyxigt liv och arbetar med något hon älskar så har även hon tuffa dagar. 27-åringen är väldigt öppen på sina plattformar om när hon går igenom svåra perioder.

På onsdagskvällen berättade Bianca, i en story på Instagram, att hon var tvungen att sätta sig ned under en promenad på grund av att hon upplever sådana svåra magsmärtor. Något som Hänt var först med att rapportera om.

– Jag gråter liksom nu på min promenad för jag har så ont. Konstant hård i magen, konstant uppsvullen, konstanta smärtor, känner mig proppmätt hela dagen från morgon till kväll även dagar jag äter super rent. Fattar inte!, berättar hon.

Tvingas ta ledigt från jobbet – på grund av svåra smärtorna

Bianca berättar senare på sin story att hon blivit överöst med tips från sina följare om saker hon kan testa mot problemen.

Men på torsdagsmorgonen mår Bianca inte bättre. Hon förklarar på sin story att hon mår illa och får svårt att andas när hon ställer sig upp, på grund av smärtorna. Hon förklarar att hon därmed tvingas ta ledigt från jobbet.

Vi hoppas att Bianca mår bättre snart!

LÄS MER: Bianca Ingrossos nya barnbesked med Phillipe – nu berättar hon

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens plötsliga relationsbesked: "Helt knäckt"