Bianca Ingrosso i tårar efter beslutet – tar sig an ny livsroll

Bianca Ingrosso i tårar efter beslutet – tar sig an ny livsroll

Bianca Ingrosso har fått en livsavgörande förfrågan som hon inte kunde tacka nej till.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Bianca Ingrossos karriär går i raketfart, och de hisnande summorna hon drar in slutar inte att förvåna.

Svenska folket har många åsikter om henne, men en sak som inte går att förneka är att hon definitivt inte ligger på latsidan på jobbfronten.

Vi ser henne som jurymedlem i TV4:s Talang samtidigt som hon dagligen spelar in för den omåttligt populära realityshowen Wahlgrens värld. På det har hon också ett av kändis-Sveriges största konton på Instagram, vilket är ett heltidsjobb för många.

Men den största inkomstkällan kommer från Caia – sminkmärket som Bianca med kollegor grundade 2018 och som fullkomligt exploderat de senaste åren.

Bianca Ingrossos hektiska liv med pojkvännen Phillipe Cohen

Bianca bor i sin lägenhet på Östermalm med pojkvännen Phillipe Cohen, och deras tre (!) hundar. När Bianca och Phillipe gjorde slut förra året ville Phillippe läka sitt brustna hjärta med en ny fyrbent kompis, så när de återförenades tidigare i år var de plötsligt fem i familjen.

När Bianca är ledig från sina olika arbeten har hon alltså en hel del att göra i hemmet. Så om det blir mycket fritid över till annat är tveksamt. Men nu har Bianca tagit sig an en roll som troligtvis kommer ta en del av den tiden – livet ut.

Bianca Ingrossos livsbeslut om nya bebisen

Några av Biancas bästa vänner är DJ:en Nause (Jacob Criborn) och hans hustru Melin Criborn.

Förra året fick de dottern Chleo, som Benjamin Ingrosso är gudfar till. Och i går avslöjade Melina på sin Instagram att de väntar sitt andra barn ihop.

Troligtvis har Ingrosso/Wahlgren-familjen vetat om den kommande bebisen sedan en tid tillbaka, då Bianca i går kväll anordnade en så kallad "Gender reveal". Både blå och rosa dekorationer prydde hennes lägenhet, och självfallet den stora ballongen som avslöjar om det är en pojke eller flicka som får se dagens ljus om några månader.

Men till gästernas förvåning avslöjades även en annan nyhet under kvällen.

Melina och Jacob tog fram en tårta och ställde den framför Bianca, på den löd orden:

"Every prince/princess needs a fairy godmother

Will you be mine?

Yes, No"

Bianca svarade så klart ja på sekunden till sin framtida gudson/guddotter – om bebisen är en pojke eller flicka är nämligen ännu hemligt!

Foto: TT

LÄS MER: Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas

LÄS MER: Christian Bauers första möte med hela familjen Wahlgren – slutade i sexbråk

LÄS MER: Bianca avslöjar – så många miljoner fick hon för sitt företag