Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas

13 nov, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Bianca Ingrosso gick nyligen ut med beskedet att hon och pojkvännen Phillipe Cohen köpt ny lägenhet ihop – men det var inte sant. Nu berättar hon.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Bianca Ingrosso har gjort en raketkarriär sedan hon och hennes mamma Pernilla Wahlgren började med realityprogrammet "Wahlgrens värld".

Innan dess hade hon en blogg men levde mer eller mindre ett helt vanligt tonårsliv på Lidingö. Men efter framgångarna i rutan växte hennes följarskara något helt brutalt.

I dag är hon en av Sveriges största influncers med hela 1,2 miljoner följare på Instagram, och pengarna strömmar in från sociala medier. Men hon får dessutom en inkomst som får många att häpna från hennes egna sminkmärke Caia.

Bianca Ingrossos otroliga framgångar i karriären

De svindlande beloppen på flera hundra miljoner kronor har gett henne friheten att kunna köpa i princip allt hon önskar. I dag bor hon i en lägenhet på Östermalm för 10 miljoner kronor plus renovation för ett par miljoner. Men nyligen meddelade hon att hon och kärleken Philippe Cohen köpt en ny lägenhet.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet”, skrev Bianca på Instagram och fortsatte:

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

”Känslan jag har för den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förr. Det är varmt, mysigt och hemtrevligt redan”.

Lägenheten ligger i närheten av den nuvarande och är på 300 kvadratmeter, har fyra sovrum, högt i tak och stora ljusinsläpp.

"Jag bara kände att det är här jag vill bo. Det är här jag kan skaffa barn, uppfostra dem, jag vill bo där i typ… 20 år framöver."

Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten med Phillipe

Men Phillipe och Bianca har haft en skakig relation. Sedan de träffades för sju år sedan, har de också hunnit göra slut hela sju gånger.

Sedan de fann tillbaka till varandra för drygt ett halvår sedan har de bott i Biancas lägenhet med parets tre hundar. Och När Bianca gick ut med beskedet att hon och Phillipe flyttar inom en snart framtid, fick hon det att låta som att de köpt den nya lyxlägenheten tillsammans.

Men under en frågestund på Instagram klargjorde hon saken.

Annons

”Köpte ni lägenheten tillsammans eller bara du själv?”, undrade en följare varpå Bianca svarade:

”Jag köpte den själv men efter att vi snackat ihop oss så kommer han också äga den snart”.

Vi får hoppas att det håller mellan Bianca och Phillipe denna gång, så att de kan flytta in till sin drömlägenhet ihop!

Foto: TT, Instgram / flippcohen

Annons