Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos månadslön – ännu ett svindlande belopp bland miljonerna

04 nov, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Bianca Ingrossos olika bolag drar in mångmiljonbelopp år efter år, men hur mycket tar hon egentligen ut i månaden? Här är hennes lön.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Bianca Ingrossos karriär går i raketfart, och de hisnande summorna hon drar in slutar inte att förvåna.

Svenska folket har många åsikter om henne, men en sak som inte går att förneka är att hon definitivt inte ligger på latsidan på jobbfronten.

Vi ser henne som jurymedlem i TV4:s Talang samtidigt som hon dagligen spelar in för den omåttligt populära realityshowen Wahlgrens värld. På det har hon också ett av kändis-Sveriges största konton på Instagram, vilket är ett heltidsjobb för många.

Men den största inkomstkällan kommer från Caia – sminkmärket som Bianca med kollegor grundade 2018 och som fullkomligt exploderat de senaste åren.

Bianca Ingrossos månadslön – bland miljoninkomsterna

I fjol sålde Bianca en andel på 29 procent av sminkföretaget till riskkapitalbolaget Verdane – för 145 miljoner kronor.

När tv-profilen och entreprenören gästade Framgångspodden med Alexander Pärleros, hintade hon om hur mycket hon fick i egen ficka från försäljningen.

Annons

– Vad gjorde du sen när det damp ner en 70 millar på ditt konto?, frågar Alexander.

– Äh... Det var mycket mer, svarar Bianca.

Samma år kunde hon även plocka ut över 57 miljoner kronor i utdelning ur ett dotterbolag.

Bianca har också det egna bolaget, Bianca Ingrosso AB, där all inkomst från samarbeten och liknande samlas, vilket under 2020 gick med en storvinst på 30 miljoner kronor.

Men dessa svindlande belopp finns troligtvis investerade i hennes nyköpta lägenhet, placerade i aktier, eller i andra sparande former. Men många undrar hur mycket pengar hon faktiskt tar ut i månaden?

Enligt uppgifter från Skatteverket hade Bianca en beskattningsbar inkomst på 1 886 300 kronor under 2020, vilket innebär en månadslön på drygt 157 000 kronor.

Annons

Bianca Ingrossos lyxliv som 26-åring

Men 157 000 kronor i månaden, ja det låter mycket för de flesta men verkar vara småpengar för Bianca. Givetvis skulle hon kunna plocka ut betydligt mer om hon så önskade.

Titt som tätt köper hon dyra handväskor från luxuösa märken som Chanel och Bottega Veneta, och det är inte sällan hon syns unna sig påkostade resor, eller varför inte några nätter på Stockholm lyxigaste hotell flera gånger i månaden?

Nyligen gav hon sin koordinator och bästa vän, Lovisa Worge, en bonuscheck på 100 000 kronor skattat och klart, bara en sån sak!

Många siffror, och svindlande summor! Exakt hur mycket som finns på Biancas konto vet nog bara hon själv. Men en sak är säker – det går ingen nöd på kändisdottern, tv-profilen, entreprenören och influencern!

Foto: TT

Annons