Sanningen bakom Bianca Ingrossos lyxliv

Det senaste åren har Bianca Ingrossos liv fyllts av allt lyxigare resmål och dyrare inköp. Men hur har hon råd med allt? Här är sanningen bakom miljonerna.

Slå på ljud

Bianca Ingrosso har minst sagt en dyr livsstil. Om hon inte är hemma i lyxlägenheten på Östermalm befinner hon sig troligtvis i ett drömhem någon annanstans i världen.

Bara i somras la hon över en halv miljon kronor på fastigheterna hon bodde i på semestern. Hon spenderade två veckor i en eftertraktad villa ute på Värmdö med en prislapp på 75 000 kronor per vecka, för att sedan höja standarden ytterligare. Semestern fortsatte i en prålig villa i Palma där notan slutade på den hisnande summan 385 000 kronor.

Bianca Ingrossos lyxliv – mångmiljonbelopp i fastigheter

Biancas lägenhet på Östermalm kostade 10,9 miljoner kronor när hon köpte den och hon renoverade den för ytterligare tre miljoner. I våras blev hon dessutom med semesterboende i Palma. Än är den inte klar för inflytt och prislappen är okänd, men bilder visar en enorm terass med utsikt över det kristallblå havet.

LÄS MER: Sanningen om Pernilla Wahlgrens nya lyxhus – se bilden!

Nyligen gick Bianca även ut med att hon och Pernilla Wahlgren letar efter ett hus tillsammans i Marbella. Också i vardagen unnar hon sig titt som tätt dyra märkesväskor och luxuösa middagar ute på stan.

Ja, det finns många saker som pekar på att Bianca Ingrosso har det rätt bra ställt. Men pengarna växer inte av sig själv. Det har krävts hårt arbete för att 26-åringen ska vara där hon är i dag och kunna leva den livsstil många drömmer om.

Bianca Ingrosso gör vinst på 202 miljoner kronor

I den senaste årsredovisningen för 2020 som nyligen kom in till Bolagsverket framgår det att Biancas olika bolag kan plocka ut en vinst på 202 miljoner kronor, enligt Expressen.

Och miljonregnet beror på flera faktorer. Biancas betalda samarbeten i sociala medier och uppdrag i olika tv-program har gett en utdelning på 57 miljoner kronor till moderbolaget Sammy Holding. Trots att annonsörer dragit ner på investeringar i och med pandemin är det inget som drabbat Bianca ekonomiskt.

– Jag och min manager Vanessa (Lindblad, red. anm) har haft en femårsplan och när saker händer står vi ändå stadigt. Vi har en nära kontakt och dialog med våra samarbetspartners och de avtalen skrivs året före, det är lite så vi jobbar, säger Bianca till Dagens Industri.


Bianca Ingrossos tar ut över 57 miljoner kronor

Men en av de större summorna kommer från affären då bolaget Verdane köpte upp hälften av Biancas sminkmärke Caia Cosmetics för drygt 200 miljoner kronor. Sedan starten 2018 har Caia skjutit i höjden och som det ser ut just nu har sminkmärket en stabil uppåtkurva.

Kort och gott innebär alla dessa siffror att Bianca i år kunde ta ut en summa på 57,8 miljoner kronor från sitt bolag Sammy Holding.

Foto: TT

LÄS MER: Tilde de Paulas sarkastiska ord till Lotta Engberg i direktsändning

LÄS MER: Sofias underbara klänning till prins Julians dop – se prislappen här!

LÄS MER: Nya bilderna på Durek i USA – avslöjar sanningen om relationen