Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Splittringen mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer – vägrar flytta ihop

12 nov, 2021, 13:30 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren fann kärleken på nytt tidigare i år och i dag är hon och Christian Bauer ett av kändis-Sveriges mest självklara par. Men trots det vill de inte bo under samma tak – nu berättar Pernilla.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Det senaste året har inneburit stora förändringar i Pernilla Wahlgrens liv. Hon har både bestämt sig för att flytta – till ett lyxhus som byggs från grunden, och dessutom skaffat sig en pojkvän efter flera år som singel.

– Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom, har Pernilla skrivit på Instagram.

– Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken…! Den kommer när du minst anar det… Tack C för att du kom in i mitt liv.

Pernillas Wahlgrens framtid med Christian Bauer

I dag är det ingen hemlighet att den lycklige som fångat artistens hjärta är Christian Bauer, och det verkar som att kärleken blir allt starkare för varje dag som går. Därför är det många som spekulerar i huruvida paret kommer bli sambor eller inte – Pernilla bygger ju trots allt sitt drömhus på över 300 kvadratmeter, så det finns ju plats nog för både Christian, Pernilla och resten av familjen.

Annons

Pernilla Wahlgrens besked – vill inte bo med Christian Bauer

I realityprogrammet "Wahlgrens värld" får tittarna följa Pernillas med- och motgångar i livet. Och i det senaste avsnittet diskuterar hon och dottern Bianca Ingrosso Pernillas relation med Christian. Och då berättar Pernilla något som chockerar Bianca – ett samboliv är för närvarande inte aktuellt.

– Gud ska jag flytta ihop med honom. Nä, inte nu. Vi får se. Vi kanske inte vill flytta ihop. Vi kanske vill va särbos, säger Pernilla.

Pernilla har även utvecklat sina tankar på Instagram.

– Jag tror inte man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det eftersom mitt hus inte kommer vara klart förrän om ett år. Jag hoppas att vi fortfarande är tillsammans då, men herregud man vet aldrig vad som händer i livet, sa hon i en livesändning.

Foto: TT

Annons