Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tufft besked till Pernilla Wahlgren: Lyxhuset klart – kan inte ställas på tomten

08 nov, 2021, 14:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren har köpt en jättetomt på Lidingö och nu är drömvillan som hon ska bo i äntligen klar! Men nu har hon nåtts av ett stort bakslag i bygget.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

För en tid sedan tog Pernilla Wahlgren det stora beslutet att sälja det gröna kedjehuset på Lidingö där hon bott i många år.

Nu bygger hon i stället sitt drömboende från grunden, även det på Lidingö. Tros att alla barnen, förutom yngsta sonen Theo, har flytt nästet, blir det nya huset betydligt större än det förra.

Men bygget kräver mycket tid och energi, och nu har Pernilla fått ett nytt inte så glatt besked om jätteprojektet.

Pernilla Wahlgrens nya lyxhus på Lidingö

Huset som hon själv kallar "Villa Nilla" är på 307 kvadratmeter och är arkitektritat. Det kommer ha enorma fönsterinsläpp, pool, bar, flera balkonger och en stor terrass.

Med andra ord kommer det finnas gott om plats för hela Wahlgren/Ingrosso-familjen, och även Pernillas nya kärlek Christian Bauer – vem vet, kanske blir det sambor när lyxvillan står klar?

Men det lär dröja i så fall. Egentligen skulle huset vara på plats på nyköpta tomten denna månad, men så kommer det inte att bli, då tomten behöver mer jobb än vad man tidigare kunnat ana.

Annons

Bakslag efter bakslag i Pernilla Wahlgrens husbygge

För ett tag sedan publicerade Pernilla en bild på tomten, som mer eller mindre såg ut som en grusplätt, med texten "Vad har jag kööööpt för tomt??!!!!!!!".

Och i det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam", berättar Pernilla nu om ytterligare ett bakslag.

– Nu fick jag från husfirman att hela mitt hus är klart, så egentligen skulle det levererats nu i november men på grund av att det var mer sprängning än vad de trodde så är det framflyttat så det kommer inte bli det här året som huset levereras men det är klart, så det är så konstigt för nu står hela mitt hus i ett garage.

Foto: TT

Annons