Pernilla Wahlgrens bråk med Bianca Ingrosso – tömde sitt glas över dottern

Under ett samtal mellan Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso kommer de in på ett ämne där deras åsikter skiljer sig åt avsevärt, vilket leder till ett oväntat utfall.

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är inne på tionde säsongen av Wahlgrens värld, och genom åren har tittarna fått se dem bråka, skratta och gråta ihop.

Det råder ingen tvivel om att bandet mellan Pernilla och Bianca är starkt, de är ju trots allt mor och dotter, kollegor och i dag även nära vänner. Men så har det inte alltid varit.

Under Biancas tonårsår var deras relationen infekterad. Den större delen av tiden bråkade de med varandra, och det var inte ofta de kunde ha en sansad konversation. I dag ser det som de flesta vet helt annorlunda ut.

Men de kan ju inte alltid vara överens – och deras osämja gör sig nu tydlig i rutan.

Pernilla Wahlgrens bråk med dottern Bianca Ingrosso

I det senaste avsnittet av den senaste säsongen av Wahlgrens värld händer något oväntat.

Bianca har tidigare avslöjat att hon använder fillers i läpparna och under ögonen, samt botox i pannan, vilket är ofattbart för Pernilla. Och under en lunch kommer det känsliga ämnet på tal.

– Jag förstår inte varför man gör botox när man är ung? Det är någonting som inte går ihop i mitt huvud, säger Pernilla.

Bianca blir less på sin mamma då hon menar att hon ska få göra vad hon vill med sin kropp och att Pernillas generation inte ska klaga på dagens ungdomar.

– Vad är det som gör att er generation tror att era åsikter är så viktiga om precis allt?, svarar hon.

Pernillas oväntade drag – kastar vatten på Bianca

Pernilla försöker förklara att det inte är något fel med att "ändra" på sitt yttre, om det är den man vill, men att det är hennes plikt som mamma att säga till om det går överstyr och Bianca börjar se "konstig" ut.

– Jag menar väl mest att det är så lätt att det tippar över och blir för mycket. Ni har det ju naturligt i och med att ni är unga.

– Men vilka är ni att säga det, svarar Bianca.

Till slut eskalerar diskussionen och plötsligt kastar Pernilla sitt glas med vatten och is över Bianca, som hamnar i total chock.

– Mamma vad fan gör du, är du sjuk i huvudet, utbrister hon medan Pernilla viker sig av skratt.

Foto: TT

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens tårar – hemska beskedet om Bianca Ingrosso

LÄS MER: Bianca Ingrosso avslöjar – barnbeskedet med Phillipe Cohen

LÄS MER: Bianca Ingrossos månadslön – ännu ett svindlande belopp bland miljonerna