Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollin om Pernillas drastiska förändring efter Christian: "Helt ny människa"

11 okt, 2021, 18:06 
AvIndra Nordemar

Christina Schollin har välkomnat Christian Bauer med öppna armar. Nu berättar hon om hur Pernilla har förändrats sedan hon blev kär.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Christian Bauer har inte bara tagit Pernilla Wahlgren med storm, han har även lyckats charma hela familjen Wahlgren/Ingrosso.

Både Bianca och Benjamin Ingrosso har tidigare uttalat sig om deras mammas nya kärlek – de godkänner och är överlyckliga för Pernillas skull.

– Han är en gud. Han är så trevlig, han är så härlig han är så skön, han är sååå snygg, säger Bianca om honom.

Sedan dess har Christian varit med på flera av familjens privata tillställningar, men nu börjar han även synas i offentliga sammanhang.

Nyligen sågs han med armen runt en glad Christina Schollin.

Christina Schollin och Christian Bauer på Pernillas premiär

"Pernilla Wahlgren har hybris" har haft nypremiär. I början av året hann ensemblen visa upp föreställningen ett fåtal gånger, men som mycket annat stoppades den till följd av pandemin.

Nu har de behövt justera showen något, eftersom Pernilla gått och blivit tokkär, när hon egentligen skulle spela den eviga singeln.

Annons

Men varken föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren, eller pojkvännen Christian hade sett showen tidigare. På premiären tog de därför sällskap för att se Pernilla briljera på scen.

– Jag tror det är första gången som han upplever Pernilla på scenen. Jag tror inte han har sett henne någon gång. Det tyckte han såklart var jättekul, säger Christina om Christians upplevelse av kvällen till Aftonbladet.

Christina om att Pernilla är kär: "En helt ny människa"

Svärmor och svärson relationen verkar klaffa som handen i handsken. Själv menar i alla fall Christina att hon är en ypperlig svärmor.

Annons

– Ja, det är klart jag är! Haha! Det är ju fantastiskt att hon äntligen mött kärleken.

– Vi är alla så glada för deras skull.

Som mamma har Christina länge velat se sin dotter finna kärleken på nytt, och det verkar som att hon inte kunde vara mer nöjd över att det är just Christian som kommit in i deras liv.

– Christian är en oerhört stor tillgång i Pernillas liv, i våra liv. Han har smält in fantastiskt, han är med när vi har våra sammankomster, inte minst nu i midsomras också. Och det är som om han alltid har funnits på något sätt. Och han är ju plötsligt en människa som kommer in och gör vår dotter väldigt, väldigt lycklig. Så hon är ju, ja, jag kan säga, hon är en helt ny människa, har hon berättat i podcasten "Bathinas skilda möten".

Foto: TT

Annons