Christian Bauer i tårar efter magiska kvällen med Pernilla Wahlgren: "Där är hon, min älskling"

Christian Bauer i tårar efter magiska kvällen med Pernilla Wahlgren: "Där är hon, min älskling"

Kärleken mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är oförneklig. Nu är Christian rörd till tårar efter parets stora kväll tillsammans.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Lördagen den 2 oktober hade Pernilla Wahlgrens föreställning "Pernilla Wahlgren har hybris" nypremiär, efter att den stoppats på grund av restriktionerna till följd av pandemin som knockade världen.

Nu hyllas showen som aldrig förr – inte minst av Pernillas stora kärlek Christian Bauer som aldrig sett henne live på scen tidigare.

Pernilla Wahlgrens i eufori efter det långa uppehållet

Ensemblen har väntat ivrigt på att få visa upp det de skapat, precis som publiken längtat efter ljudet från stora folkmassor när salonger ekat tyst.

Innan der var dags att ge sig ut på scen delade Pernilla med sig av sin lycka på Instagram:

”Dagen är alltså här!!! Dagen då vi åter får ställa oss på scen!! Dagen då vi återigen får MÖTA PUBLIKEN!!! Dagen då vi ÄNTLIGEN får ta upp vår prisade & sinnesjukt roliga föreställning igen!!! SOM vi har längtat!!! Det här är ett mycket, mycket lyckligt gäng! PEPPEN är TOTAL!!!”

Christian Bauer Pernilla Wahlgrens magiska

Eftersom Pernilla och Christian började träffas mitt under pandemin, då Pernilla var ofrivilligt ledig från artistjobb, fanns det ingen möjlighet för Christian att se henne briljera på scen.

Men i helgen var det äntligen dags. Christian var självfallet på plats under premiärkvällen för att stötta sin stora kärlek, och det blev minst sagt känslosamt.

Bara minuter innan föreställning drog igång la Christian upp en video på Instagram. Medan han filmar planschen för föreställningen som Pernilla frontar passar han på att yttra sina känslor:

"Det här är så stort. Där är hon, min älskling, tårögd och rörd redan innan, och lite nervös, vet inte varför jag är det men det är fantastiskt.", säger han med darr i rösten.

"Pernilla Wahlgren har hybris" hyllas enormt efter permiären

Edward af Sillén som är regissör för showen var i chock när den fullsatta salongen rymdes av publikens jubel när Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson, Kim Sulocki och Pernilla bugade och bockade vid föreställningens slut.

"Inte en tom stol! Stående ovationer och den obeskrivliga kärleken mellan scenen och salongen! Vi är djupt tacksamma", skrev han på Instagram till en video där publiken klappar i extas.

"Pernilla Wahlgren har hybris" hyllas även av Aftonbladet, som ger framförandet fyra plus.

"Suverän turnépremiär för Pernilla Wahlgrens skrattspegel. Fem ess på scen gör en fräck och fartfylld show om en självupptagen stjärna."

Foto: Instagram / pernillawahlgren, TT

LÄS MER: Christian Bauers oro efter bröllopsbilderna på Pernilla Wahlgren: "Jag är här nu"

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens beslut med Christian Bauer – tar ett stort steg i relationen

LÄS MER: Pernilla Wahlgren i sorg – sonen tillbaka på sjukhus