Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christian Bauers oro efter bröllopsbilderna på Pernilla Wahlgren: "Jag är här nu"

03 okt, 2021, 12:40 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren delade bilder från hennes bröllop – nu frågar Christian Bauer maken om lov.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Innan Pernilla Wahlgren kärade ner sig i Christian Bauer var hon singel i många år. Hon har själv förklarat det som att hon "levde i celibat". Men sedan tog Christian henne med storm och Pernilla är nu lyckligare än någonsin, vilket hennes vänner kan intyga.

Edward af Sillén är en av Pernillas närmsta vänner och kollegor. Han är manusförfattare och jobbar med föreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris". Till Hänt berättar han att Pernilla strålar av kärlek.

– Hon är lycklig med Christian, han är en toppenkille. Man är genuint glad för henne, säger han.

Pernilla Wahlgrens giftermål med Edward af Sillén

Nyligen fyllde Edward år, och Pernilla hyllade då sin vän på Instagram med ett bildspel, men bilderna fick följarna att reagera. Det var nämligen inte vilka bilder som helst, utan de var från deras bröllop!

– Vi var i Las vegas, vi skulle jobba ihop, och vi hade längtat efter att jobba ihop. Så då sa vi att borde vi inte liksom "seal the deal" och göra det officiellt och då sprang vi mot kapellet. Ungefär så minns jag det. Det var väldigt väldigt roligt, berättar Edward.

Annons

Men de är förstås inte äkta makar i dag. För att en vigsel i Las Vegas ska räknas som giltig måste man gifta sig officiellt i Sverige, och riktigt så långt var Pernilla och Edward inte villiga att gå.

Christian Bauers fråga om Pernilla Wahlgren – efter bröllopet

Pernilla och Christian har inte varit ett par så pass länge att de hunnit upptäcka allt om eller med varandra ännu. Christian har till exempel aldrig sett Pernilla live på scen, men det blir det ändring på nu när hennes show har nypremiär. Och han visste inte heller något om det spontana bröllopet.

Till Hänt berättar "maken" Edward om Christians reaktion efter bröllopsavslöjandet.

– Hennes nya kille Christian Bauer kom fram till mig igår och frågade om Pernillas hand, så att säga. Eller han frågade "är det okej om jag är här nu" och jag sa att det absolut är okej. Våran bröllopsnatt var ganska torr.

Foto: TT

Annons