Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bianca Ingrosso råkar avslöja bomben – de har gift sig i smyg

08 dec, 2023, 14:00 
Bianca Ingrosso
Nu vet vi sanningen bakom det Bianca Ingrosso skrivit på Instagram.
Annons

Många ögonbryn höjdes nog när de såg vad Bianca Ingrosso skrivit på Instagram. Detta skedde i samband med att hon och vännen Lovisa Worge öppnade en pop-up-butik för att lansera smyckesmärket Ani Jewels.

Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”Brand logo
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”

Butiken slog upp dörrarna på lördagen 2 december, och så här skrev Bianca i sitt inlägg.

"Iiiiiiiiiih idag öppnar vi upp. Herregud det är såååå fint och mysigt i lokalen också. Julstämning deluxe. Artillerigatan 12, 10-17.00. Pga av privata familjeskäl så måste jag gå 12.00 så kom gärna i tid så jag hinner krama om er", skriver Bianca.

Vi undrade alla: vilka var de här "privata familjeskälen"? Nu har vi svaret – och det är en större bomb än vi någonsin hade kunnat föreställa oss!

Bianca Ingrosso avslöjad av texten – hemliga bröllopet

På lördagen den 2 december var nämligen Bianca på Lidingö kyrka för ett bröllop. Och det var inte vem som helst som gifte sig, utan hennes mamma Pernilla Wahlgren.

Pernilla och kärleken Christian Bauer överraskade alla genom att gifta sig i hemlighet och därefter vänta fyra dagar med att berätta om det för världen.

Annons

"So this just happened….!", skrev Pernilla och Christian i sina Instagram-inlägg.

Bianca hade helt rätt som betonade just familjen i sitt inlägg. För vigseln var inte alls så kändistät som man hade kunnat föreställa sig på förhand. Lidingö kyrka tar 140 personer, men långtifrån alla stolar var tagna.

– Det var ett sagolikt bröllop, säger Pernillas mamma Christina Schollin till Expressen.

– Det var bara våra familjer.

Bianca Ingrosso: "Den största dagen"

Bianca har tidigare kommit med gott om åsikter om hur mammans bröllop skulle se ut. Bland annat föreslog hon att alla som skulle hålla tal skulle behöva genomgå ett slags audition.

– Jag ser framför mig att man håller tal om man kan underhålla en publik, säger Bianca i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

– Jag skojar inte. Det är största dagen i sitt liv, och jag tycker inte det är konstigt att man isåfall skickar in videoexemplar på sitt tal och så får man legit göra en audition. Och så går du vidare eller ej.

Annons