Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso slår tillbaka mot skandalösa ryktet – hävdar oskyldighet

17 apr, 2022, 09:00 
Jacob Johannesson
Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso slår tillbaka mot ryktet som börjar spridas.

Annons
Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronorBrand logo
Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor

Pernilla Wahlgrens dotter Bianca Ingrosso har tagit Sverige med storm. Hon har snabbt blivit en av Sveriges största influencerns och driver en av landets största youtube-kanaler. Ingrosso har även sminkföretaget Caia. Under förra året sålde hon en del av företaget och fick ut drygt 73 miljoner kronor. En ordentlig summa alltså.

– Det kändes väldigt sjukt till en början. När man är en startup, och vi har inte varit så många i vårt bolag, att andra människor då nästan från ett helikopterperspektiv tror på vårt bolag och mig så pass mycket att de vill investera ett så stort kapital i Caia blir ”oj”, ”alltså va”. Nästan som att man får ett bra ragg på krogen, sa Bianca i kommentar till Dagens industri.

Men Ingrosso har även fått kritik, bland annat för en julkalender Caia lanserade förra året. Missnöjet var stort bland konsumenterna.

Bianca Ingrosso slår tillbaka mot kokainryktet

”Vi är superledsna att vissa inte är nöjda med innehållet. Vår kundtjänst har varit väldigt tydlig till alla som hört av sig. Hämtar man inte ut sitt paket så står Caia för 100 procent av returkostnaden”, skrev hon till företagets försvar.

Annons

Nu får Ingrosso gå till försvar igen. Detta efter ett rykte som har börjat spridas om entreprenören: Att hon tar droger.

– Vi måste ta upp det här. Jag har sett rykten flöda runt överallt länge. Flera i min närhet säger: ”En person jag umgicks med säger att han möter upp dig hemma och säljer dig knark”, berättar Ingrosso på sin youtube-kanal och fortsätter.

– Jag svär på allt jag har, mamma har skrämt livet ur mig vad det gäller droger. Hon har sagt att man aldrig vet vad det är för droger man får. Man har ingen aning om vad hjärtat klarar av eller hur man reagerar.

Ingrosso avslöjar dock att hon testade att röka på när hon var 15 år gammal.

– Ett rykte är att jag ofta har sena efterfester med kokain. Jag har sällan efterfester, sist jag hade det var ett år sedan, under corona. Jag har ingen aning om folk tar kokain men som jag sa tidigare har jag aldrig tagit droger. Jag testade att röka på en gång när jag var 15 år. Ingen av de närmaste i min umgängeskrets tar droger.

Foto: Youtube.

Annons