Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stora förändringen: Pernilla Wahlgren tvingas ta farväl av lyxhuset

05 apr, 2022, 09:00 
Pernilla Wahlgren

Nu delar Pernilla Wahlgren med sig om nyheter om flytten.

Annons
Pernillas chock – efter sexupptäckten i hemmetBrand logo
Pernillas chock – efter sexupptäckten i hemmet

I februari hade den elfte säsongen av Wahlgrens värld premiär. Sedan 2016 har svenska folket fått följa familjen Wahlgren/Ingrossos inte alltid så vanliga vardag, och kommit Sveriges kändaste familj närmare än någonsin.

Inför årets säsong kom dock ett tråkigt besked, influencern Bianca Ingrosso hoppar av. Men till det ledsna Bianca-fanet kan vi trösta med att hon fortfarande medverkar i programmet då och då, bara inte i samma omfattning. Istället är det Pernilla Wahlgren som styr skutan.

Pernillas panik

För den som följt Wahlgrens värld, eller Pernilla på Instagram, har det varit svårt att missa att hon ska flytta. Det smått ikoniska gröna huset belägen precis vid Kottlasjön i Lidingö är snart ett minne blott, och en ny storslagen skräddarsydd villa byggs för fullt.

Inför flytten är det såklart mycket som ska ordnas med, och heter man Pernilla Wahlgren får hela svenska folket följa med. När det var dags för att tömma det gamla huset delade hon med sig på Instagram om den röriga situationen.

Annons

"PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV ; FLYTTA ALDRIG IGEN!!!", skriver Pernilla i inlägget.

I programmet får vi ofta följa med på Pernillas otaliga rensningar, och en och annan känga från dottern Bianca som klagar på sin mammas stökiga hem. Och det verkar som om Pernilla till slut förstått vad Bianca menat...

"Eller ; SPAR INTE PÅ ALLT, & RENSA OFTARE!!! Att vara mitt i en flytt, och samtidigt jobba mer än nånsin med dubbla TV-produktioner , Pod, samarbeten och samtidigt vara ute på Turné - är INTE optimalt..!"

Utflyttad – men huset är inte klart

Nu är det dags för nästa kapitel i Pernillas liv. På sin Instagram delar Pernilla med sig av ett klipp på Instagram, där hon säger farväl till det folkära gröna huset, och flyttar ut! Huset har varit inspelningsplats till Wahlgrens Värld i sex år, och flytten är inte bara en stor förändring för Pernilla själv.

"Hej då gröna huset 😍. Tack för att vi fått vara med dessa år ❤️." Skriver en användare.

Annons

"😢Vad sorgligt ändå! Man blir bunden ändå, alla lyckliga o olyckliga stunder man har gått igenom❤️🙌" Skriver en annan.

"Åhhh. Känns lite sorgligt bara av att se detta. Men var sak har sin tid. Mot nya mål! Lycka till! ❤️🔥🙌🙏" Skriver en tredje i kommentarerna.

Hennes nya hus är fortfarande under konstruktion, medan det gamla är sålt. Den nya villan beräknas vara klar efter sommaren, och tills dess ska hon bo sitt hus i Marbella, och "lite här och där" som hon själv skriver.

Pojkvännen Christian Bauer passar även på att skicka sina avskedshälsningar till det gamla huset.

"Hej då och så härligt att fått vara en del av detta hus med dig under en kort tid😍Och snart kan du säga hej till ett nytt otroligt fint hus👌🏼❤️" Skriver han i kommentarsfältet.

Foto: TT

Annons