Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas panik – tuffa situationen med nya huset: "Aldrig igen..."

24 mar, 2022, 10:00 

Nu berättar Pernilla Wahlgren om svårigheterna hon stött på under flytten.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Att Pernilla Wahlgren, 54, ska flytta är det nog ingen som har missat! Förra året avslöjade artisten att hon börjat bygga ett lyxhus, helt från grunden, på Lidingö där hon bott i många år.

Sedan dess har Pernillas följare fått följa med i processen, som varit lång. Men snart är huset äntligen redo för inflytt!

Men Pernilla har stött på en hel del tuffa situationer under flytten. Många kanske känner till att hon älskar att samla på saker, vilket minst sagt blivit ett problem nu.

Pernillas panik under flytten: "Aldrig igen..."

Ja, länge har Pernilla mest varit positivt inställd till flytten. Men nu när det väl är dags att tömma det gamla huset på grejer har hon stött på svårigheter.

Annons

På Instagram visar hon nu upp det kaos som ägt rum i flera delar av huset, men som hon nu lyckats städa rent. Det har dock inte varit helt enkelt, förklarar hon.

"PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV ; FLYTTA ALDRIG IGEN!!!", inleder Pernilla inlägget.

"Eller ; SPAR INTE PÅ ALLT, & RENSA OFTARE!!! Att vara mitt i en flytt, och samtidigt jobba mer än nånsin med dubbla TV-produktioner , Pod, samarbeten och samtidigt vara ute på Turné - är INTE optimalt..!"

Pernillas räddning – får hjälp av vännen

Men som tur är behöver Pernilla inte genomföra flytten på egen hand. I inlägget tackar hon sin vän Cecilia som hjälpt henne att rensa och städa.

Pernilla förklarar att det faktiskt i själva verket är Cecilia som har tömt rummen i huset, medan hon själv varit på turné.

Men trots svårigheterna är Pernilla vid gott mod:

"Nu kör vi - sista rycket, innan flyttlasset går.Sedan ska jag bjuda Cecilia på skumpa - och SPA..!", avslutar hon.

Annons