Bianca Ingrosso stoppad av läkare – vägrar skönhetsingreppet: "Absolut inte"

11 jan, 2023, 08:00 

Bianca Ingrosso ville ändra om sitt utseende – men fick ett skarpt nej.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Det är få 28 åringar som kan skryta med samma framgångar som Bianca Ingrosso! Trots sin ringa ålder har hon byggt upp ett miljonimperium, och hon verkar inte vilja sakta ner och dra sig tillbaka.

Ja, framgångarna är ett faktum och succéerna avlöser varandra – men även Bianca har stött på patrull.

Bianca Ingrosso bekräftar skönhetsoperationen

Recept.se Nyhetsbrev

Bianca Ingrosso har inte hymlat om sina skönhetsingrepp, utan väljer att vara transparent inför sina följare. Till exempel har hon berättat att hon förstorat brösten, och tog död på alla spekulationer.

Men det var inte helt självklart att berätta. Det var i slutet av oktober som hon till slut tog bladet från munnen, efter många påtryckningar.

– Det är ingenting med att jag velat vara oärlig mot er. Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn, vilket kan åka tillbaka på mig och landa fel. Så för min egen hälsa så har jag inte pratat om det, för folk är så jävla galna där ute, ni vet hur det är, sa hon på sin Youtube-kanal innan hon valde att berätta.

Annons

Ingreppet gjorde hon efter att hon var med i Let's Dance, har hon tidigare berättat. Tack vare den intensiva träningsperioden gick hon snabbt ner mycket i vikt, och förlorade på köpen hennes bröst.

– Jag hade verkligen inte problem men jag kände inte igen min kropp utan mina stora tuttar som jag alltid haft.

Bianca Ingrosso stoppades av läkare

Men inte ens Bianca Ingrosso får allt hon vill. Nu berättar hon återigen i en vlogg på sin Youtube-kanal om hennes ingrepp, eller ja – icke-ingrepp.

Det var nämligen i maj i fjol som hon ville injicera fillers under ögonen för att se piggare ut, men fick tvärstopp. Hon hade gjort ingreppet förut, men på vad hon kallar för "fel ställe".

Den nya läkaren bedömde att det inte hade slutat bra för Biancas del, och vägrade utföra ingreppet.

Annons

– Han sa ”nej, du får absolut inte lägga fillers under dina ögon”. Det är ett: För att jag har jättehög tendens att svullna upp och lägga på mig vätska i mitt ansikte och då blir det bara jättepuffigt. Och två: Han sa ”du har inte så mycket kinder som kan backa upp dina fillers så de kommer att rinna ner.” Det är tråkigt, berättade Bianca i vloggen enligt Expressen.

Foto: TT

Annons