Bianca Ingrosso visar upp drömvillan i Palma – betalar nära 400 000!

Bianca Ingrosso visar upp drömvillan i Palma – betalar nära 400 000!

Efter två veckor i en lyxvilla på Värmdö har Bianca Ingrosso begett sig mot varmare breddgrader. Nu spenderar hon semestern i en drömvilla på Mallorca – för nästan 200 000 kronor i veckan. Se bilderna här!

Bianca Ingrosso är inte den som snålar under semestern. Husen hon bor i ska vara stora, exklusiva och ha häpnadsväckande utsikter, och smakar det så kostar det.

Tidigare under sommaren hyrde Bianca ett lyxhus i Stockholms skärgård. Fastigheten kallas för Villa södernäs och ligger ute på Värmdö.

För en huvudbyggnad på 105 kvadratmeter, 300 kvadratmeter terrass, pool, bubbelpool och mycket mer fick Bianca betala 74 000 kronor per vecka och hon var där i två veckor, det vill säga att slutnotan landade på nära 150 000 kronor.

Bianca Ingrosso dubblar priset – se bilder på lyxvillan i Palma!

Men semestern tar inte slut där. Nu uppgraderar Bianca sin standard och hyr en ännu lyxigare villa i Palma – för mer än dubbla prislappen!

På hemsidan Mallorca Collection står det att drömvillan kostar 192 500 kronor att hyra i en vecka. Och Bianca med vänner och familj ska tillbringa minst två veckor i huset, vilket gör att kalaset bör landa på 385 000 kronor.

För det rafflande priset får man däremot en hel del. Enligt hemsidan är den magiska villan 470 kvadratmeter stor, det finns sex sovrum, pool, jacuzzi, tennisbana, basketplan och en gigantiskt trädgård med färska örter och bär.

Dessutom kommer villan med flera andra bekvämligheter. Bland annat ingår städning tre gånger i veckan, Bianca och hennes vänner och familj kan boka massage när de vill, de får hjälp med tvätten och om de inte orkar laga mat kan de boka en privat kock.

På Biancas Instagram och You Tube-kanal visar hon nu upp det magiska huset. Se bilderna nedan!

Bianca Ingrosso tar ut över 57 000 000 kronor i utdelning

Bianca har alltså spenderat över en halv miljon på fastigheterna hon har bott i under sommaren. Hur familj och vänner delar på beloppet är okänt, men med tanke på Biancas inkomst så har hon minst sagt råd att unna sig dessa hisnande summor.

I den senaste årsredovisningen för 2020 som nyligen kom in till Bolagsverket framgår det att Biancas olika bolag kan plocka ut en vinst på 202 miljoner kronor. Bianca tar ut 57 770 994 kronor i utdelning.

Foto: Instagram / Biancaingrosso

LÄS MER: Elin Härkönens kärlekslycka med nya pojkvännen – ärliga orden

LÄS MER: Christina Schollin om Christian Bauer: "Oerhört stor tillgång"

LÄS MER: Zlatans plötsliga drag – framtiden med Helena Seger och familjen