Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso visar upp partnern – och sätter ord på känslorna: "Älskar dig"

30 okt, 2023, 06:30 

Bianca sprudlar av lycka – och nu vill hon att alla ska veta!

Annons

Bianca Ingrosso är en av våra största entreprenörer och influencers, och visst verkar livet gå som på räls för henne nu. En ny säsong av den egna talkshowen BIANCA har dragit igång och varumärket CAIA gjorde succé med sin första fysiska pop up-shop. Och så har hon ju blivit faster!

Mitt i glädjeyran passar Bianca på att hylla en person i hennes närhet lite extra...

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrossos enorma hyllning till kollegan

Det är i ett långt och kärleksfullt inlägg på Instagram som Bianca Ingrosso väljer att lyfta Emelie Sundesten, creative director på CAIA. Hon beskriver henne som sin "syster, partner och förebild" i hyllningstexten som inleds med orden:

– Till min egen lilla CAIA. Emelie när jag ser dig är det som att jag ser alla mina år av sorg, tvivel, rädsla, oro och utmattade suckar. Men också en jävla revansch lust, ett spritter av ”du ska fan inte få krossa mig”, en brinnande värme inom mig att jag förtjänar mer, jag kan mer, jag vågar det här, ”Bianca du är tillräcklig, våga tro på dig själv nu”.

Annons

Bianca och Emelie har jobbat tätt med varandra och varit arbetspartners på CAIA i många år, och har med tiden också blivit nära vänner. För Bianca väljer inte bara att lyfta Emelies arbetsmässiga insatser:

– Du är världens absolut finaste människa, världens vackraste stöd man kan tänka sig med världens bästa, smartaste och sprudlande hjärna & med ett hjärta av guld, skriver hon bland annat i inlägget.

– Sättet vi läser av varandra på är få förunnat. Det är ett djupt band av förtroende, respekt och kärlek. Jag har inga ord för hur tacksam jag är för dig. Livet vore inte ens i närheten av lika färgglatt, sprudlande, varmt och meningsfullt om inte du var i det.

Bianca Ingrossos stora ånger i karriären

Hon avslutar det hela med ett "Älskar dig" och i kommentarsfältet är det många som berörs av de fina orden.

Annons

Bianca har flera gånger visat upp vilket sammansvetsat team de är bakom kulisserna på CAIA, och det är inte konstigt att medarbetarna betyder mycket för henne. Smink- och hudvårdsmärket är ju hennes lilla "bebis" som hon startade 2018 och som sedan dess skipat stora framgångar.

2020 såldes halva bolaget till riskkapitalbolaget Verdane för 200 miljoner kronor. Det innebar givetvis ett miljonregn över Bianca, men hon har efteråt berättat att hon önskar att hon kunde få det ogjort:

– Vi skulle aldrig ha sålt Caia om du frågar mig och jag ville ju inte. Det här är det största misstaget i mitt liv, sa hon i programmet Imperiet Bianca.

CAIA Cosmetics affär i NK
Kön ringlade sig lång när CAIA öppnade sin pop up-affär i NK i Stockholm.

Foto: TT

Annons