Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos erkännande om gifte stjärnan – så är deras relation: "Otroligt sexig"

10 aug, 2023, 14:00 
Bianca Ingrosso och John Guidetti

Bianca Ingrosso berättar sanningen om den gifte stjärnan.

Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var länge ett av Sveriges mest omskrivna kärlekspar. Det var en turbulent relation med flera uppbrott – och i november 2022 kom det slutgiltiga beskedet: paret hade gått isär, för gott.

Phillipe har sedan dess gått vidare med kärleken Rebecca. Bianca är ensamstående, men gläntar ibland på dörren till sitt privatliv och berättar om sina eskapader som singel.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om John Guidetti

I senaste avsnittet av podden Högt i tak, som Sanna Guidetti och Rosanna Charles driver, är Bianca gäst. Där kommer hon med ett avslöjande om Sannas make, fotbollsproffset John Guidetti.

Bianca Ingrosso och John Guidetti
Bianca och John är nära vänner!

Bianca har nämligen en vänskapsrelation med både Sanna och John. Och det märks att Sanna inte är av det svartsjuka slaget, för hon tar inte illa upp när Bianca plötsligt börjar säga ganska så vågade saker om John.

Annons

– John Guidetti har en extremt sexig aura, säger Bianca.

– Jag tror inte folk vet hur sexig John är.

Kanske är det en man som John som Bianca letar efter? Lite senare i podden delar hon med sig av en kravlista som hon utgår ifrån när hon letar efter partners.

– Jag vill ha någon som älskar att utmana sig själv. Jag behöver någon som har en sådan enorm drivkraft och drivs av sin egen drivkraft och där man har en ganska tydlig intention och följer sin egen magkänsla men ändå är väldigt lyhörd, säger Bianca i podden.

"Man lever bara en gång"

Sanna och John har varit ett par sedan tonåren. De bor i en villa utanför Nacka och har två barn tillsammans, Mason och Nellie.

– Vi jobbar efter en grej vi kallar 80/20 som går ut på att det aldrig får vara mer än 20 procent dåligt. För då är det inte värt det längre. Man lever bara en gång, och ska man gå runt och må dåligt 20 procent av sitt liv är det katastrof. Det måste vara minst 80 procent bra. Som vilket förhållande som helst kan vi bråka, men vi gillar inte att sopa saker under mattan, utan vi tar jiddret och löser det där och då och sedan går vi vidare, har John sagt om förhållandet i en intervju med Café.

Annons