Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos härliga lyxsemester - saftiga prislappen!

27 jul, 2023, 10:30 
Felicia Plåt
Bianca Ingrosso
Nu har Bianca semester. Foto: TT

Bianca och hennes vänner är på en riktigt lyxig resa.

Annons

Bianca Ingrosso har skapat sig ett helt Imperium. Med flera egna företag som det berömda sminkmärket "Caia Cosmetics" har verkligen satt henne på kartan. Hon jobbar även med smyckesmärket "Ani Jewels" och klädesmärket "Avora". Men det tar inte slut där hon programleder även egen talkshow som har blivit riktigt populär.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Kvalitetstid med familjen

Hon har slitit och jobbat vilket gjorde att hon redan vid 25-års ålder kunde utnämnda sig som ekonomiskt oberoende. Och efter allt slit behöver även Bianca lite välförtjänt semester.

Just nu befinner hon sig i Spanien och har sett till att besöka flera av de vackra öarna. Hon tillbringade en vecka i Palma tillsammans med sin far Emilio Ingrosso och Åsa Ingrosso. Det är alltid trevligt med lite kvalitetstid.

Annons

Entreprenören bodde däremot inte hos sin far utan tog in på ett femstjärnigt hotell som hade egen strand. Och rummet gick för 10 000 per natt skriver Expressen. Här snålas det inte!

Saftiga prislappen på lyxhotellet

Efter lite mysig familjetid var det dags för Bianca att ta sitt pick och pack och åka vidare till Ibiza med sina vänner, bland annat influencern Alice Stenlöf.

”Ibiza, jag älskar dig”, skriver hon på Instagram.

Även här såg vännerna till att lyxa till det ordentligt. Hotellet ligger precis vid strandpromenaden och rummen har flera lyxiga detaljer, vilket Expressen skriver om. Bland annat badrum med marmor och regndusch, fönster från golv till tak och fantastisk utsikt. Och vad kan ett sådant rum gå för, undrar ni.

Jo, ett dubbelrum går för prislappen 14 000 per natt. Vill man ha ett rum med egen avsvalkningspool blir den lite kraftigare, 30 000 kronor per natt.

Kompisarna verkar vara överlyckliga över boendet och dagarna de har framför sig. Alice Stenlöf delade med sig av boendet och sina tankar i en vlogg.

– Jag är så pirrig, det här kommer bli den bästa resan, säger Alice.

Det är klart att Bianca och hennes vänner ska lyxa till det. Man får se till att njuta av semestern till fullo!

Annons