Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernillas nya avslöjande om relationen med Christian – det säger allt: "Det är svårt..."

26 jul, 2023, 21:55 
Felicia Plåt
Pernilla och Christian
Pernilla och Christian förlovade sig under 2022. Foto: TT

Pernilla delade med sig av detaljer från förhållandet med Christian i senaste poddavsnittet av "Wahlgren och Wistam".

Annons

Pernilla Wahlgren har gjort succé på Allsångsscenen fem veckor i rad. Men en massa härlig musik och överraskningar har hon verkligen tagit över Allsången och gjort den till sin egen. Både tv-tittare, publik och medier hyllar henne för sin insats.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla och Sofias podd

Pernilla jobbar väldigt mycket även när hon inte leder Allsång. Hon är med i flera TV-program, exempelvis sin egna realityshow, och har bland annat ett eget klädmärke.

Hon driver även podden "Wahlgren och Wistam" tillsammans med bästa kompisen Sofia Wistam. Här pratar de om allt mellan himmel och jord och de är kända för att inte vara särkilt blyga.

Under senaste avsnittet började kompisarna diskutera relationer och allt som har med det att göra. Snabbt kom de in på ämnet sex och Pernilla menar att det är väldigt viktigt i en relation.

Annons

Pernilla är sedan 2022 förlovad med sin stora kärlek Christian Bauer. Paret träffades under 2021 och en dejt ledde till flera och idag ska de gifta sig. Det var framför familj och vänner som Christian gick ner på ett knä för framför Pernilla, för att ställa den stora fråga under en fjällresa förra året.

"Jag har jättemycket att ta igen"

Under samtalet i podden pratar de om att vissa par kanske tycker det räcker med att visa kärlek på andra sätt än genom sex till varandra, vilket Pernilla inte håller med om.

– Ja, jag vet inte, vi är fortfarande nykära, så det är svårt för mig… Även om vi har träffats sent i livet så har vi liksom, utan att bli för privat, säger Pernilla i podden, varpå Sofia tillägger:

– Ja, du har ju mycket att ta igen, säger Sofia då.

Då börjar Pernilla skratta och håller med:

– Jag har jättemycket att ta igen. Och ja jag är väldigt, väldigt glad för det liv jag lever nu om man säger så. Jag har väldigt svårt att se framför mig att vi skulle bli gamla och tröttna på den biten. Så det hoppas jag inte, säger Pernilla.

Annons